Finale Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2015

Finale Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2015

Juryleden tijdens de finale

De finale van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2015 is op vrijdag 10 juli. Onder leiding van jury voorzitter Enno Masurel zal de deskundige jury de pitches beoordelen.

 

Enno Masurel - Amsterdam Center for Entrepreneurship

Enno Masurel is wetenschappelijk directeur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) en hoogleraar Duurzaam Ondernemen op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zijn specialisatie is onderzoek en onderwijs op het gebied van ondernemerschap, met accenten op innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en diversiteit. Zijn onderzoek vindt hoofzakelijk plaats in Nederland; voor de VU heeft hij ook aan internationale projecten gewerkt in Zambia, Tanzania, Zimbabwe, Vietnam en Thailand.

 

Gervaise Coebergh - oprichter Coebergh Communicatie & PR

Gervaise Coebergh richtte in 1997 Coebergh Communicatie & PR op. Samen met een sterk team bouwde zij het bureau uit tot een van de toonaangevende spelers in de Nederlandse communicatiebranche. Daarnaast is ze de grondlegger van SpicePR en medeoprichter van VERTOV digital storytelling. Bovendien investeert ze als entrepreneur in diverse andere bedrijven. Buiten haar werk zet zij zich onder andere in voor de ledenraad van Rabobank Amsterdam en zit zij in de adviesraad van TEDxAmsterdamWomen. In 2011 won Gervaise de Porsche People's Choice Female Entrepreneur of the Year Award, in 2013 werd zij uitgeroepen tot een van de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland en is zij geselecteerd als een van de 50 meest inspirerende zakenvrouwen van Nederland.

 

Erik Traa - Rabobank Amsterdam

Erik Traa is Senior Relatiemanager Bedrijven bij de Rabobank Amsterdam. Voor zijn komst naar Rabobank Amsterdam vervulde hij voor verschillende lokale Rabobanken diverse managementposities in het particuliere, Private Banking en zakelijke werkveld. Ook bekleedde hij de functie van statutair directeur retail. Eric Traa is zeer betrokken bij de stad Amsterdam en actief in diverse nevenfuncties in de zorg en kunst & cultuur.

 

Eveline Stam - Amsterdam Center for Entrepreneurship

Eveline is assistent professor op de afdeling Management &
Organisatie, faculteit Economische wetenschappen en Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt daarnaast ook voor het Amsterdam Center for Entrepreneurship.  Met meer dan tien jaar Marketing & Sales ervaring in fashion en horeca (zowel nationaal als internationaal) is zij gespecialiseerd in MKB consultancy. Eveline combineerde haar onderzoek interesses met haar PhD onderzoek op het departement Organisatiewetenschappen, onderdeel van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar onderzoek richt zich op ‘Entrepreneurial networking practices’, ‘entrepreneurial ingenuity’ en ‘venture legitimation in Dutch healthcare’.

 

Ruben Puijker, Senior Consultant – EY (Ernst & Young)

Ruben Puijker is werkzaam als senior consultant bij de afdeling Transaction Advisory Services (TAS) van EY. Deze afdeling geeft bedrijven advies op het gebied van fusies en overnames, financieringen, waarderingen en overige gerelateerde financiële dienstverlening. Ruben heeft voornamelijk ervaring met due diligence onderzoeken. Hierbij worden bedrijven beoordeeld op historische performance en financiële aannames die het management heeft gedaan voor toekomstige jaren. Binnen EY is Ruben betrokken bij het team dat private equity klanten bedient. Hierdoor heeft hij de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het oplossen van vraagstukken voor private equity partijen bij fusies en overnames. Naast werkzaamheden voor private equity heeft hij onder meer adviesopdrachten gedaan in de sectoren media, IT en de industrie.

evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging