Onderstaande sprekers belichten het thema Fit voor de Toekomst vanuit verschillende standpunten.

Rocco van den Berg - Doctor in Medische wetenschappen en ca. 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale innovaties
Er komen steeds meer mensen die steeds ouder worden en meer zorg verlangen. En deze zorg ook nodig hebben om wat voor reden dan ook. Aan de andere kant neemt het aantal zorgverleners af en staan budgetten onder druk. Baanbrekende innovaties in de zorg zijn noodzakelijk om deze uitdaging het hoofd te bieden. Rocco van den Berg laat ons zien welke belangrijke technologische ontwikkelingen plaatsvinden in de wereld en inspireert met aansprekende voorbeelden wat voor invloed dit heeft op Cure, Care en bij preventie van ziektes.

Helene van der Vloed - Sectormanager Zorg bij MVO Nederland
Helene praat ons in rap tempo bij over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de wereld om ons heen. Om vervolgens de doorsteek te maken naar de Zorg.
Hoe fit is de zorg ten aanzien van MVO? En past duurzaamheid wel bij de zorg en hoe pak je dat dan aan? Er zijn heel veel vragen vanuit de zorg op het gebied van duurzaamheid en MVO. Om gevolg te geven aan deze vragen heeft MVO Nederland een 1-jarige leergang ontwikkeld die zorgorganisaties en hun ketenpartners helpt om samen op te trekken langs 7 hoofdstukken van MVO in de zorg.  Een bijzondere expeditie waarin theorie en praktijk op een natuurlijke wijze bij elkaar komen. We krijgen een korte inzage in de leergang en horen hoe het andere zorgorganisaties is vergaan.

Jan Willem Alphenaar - Spreker en schrijver over Social Media, Public Relations, online trends, zakelijk gebruik Social Media en Crowdsourcing.
Hij biedt antwoord op de vraag: Wanneer ben je online fit voor de toekomst?
De wereld verandert elke dag. Technologie, internet, smartphones en alle daar mee samenhangende ontwikkelingen hebben invloed op ons leven.
Even niet opletten en je hebt weer iets gemist. Toegang tot informatie hebben we overal, privacy is een vergeten begrip. Robots en apps nemen ons werk over. 
De wereld is nog nooit zo dynamisch geweest. Van apps, tot Robots, van Drones tot  slimme, zelfrijdende auto's. Van Pokemon Go tot Virtual Reality.
Hoe moet je alles bijhouden en zorgen dat je, zowel zakelijk als privé, nu en in toekomst ook mee kan in deze snelle ontwikkelingen. Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube, instagram en snap chat. Wat moet je daar nu allemaal mee? Moet je er sowieso iets mee?
 
Kortom hij neemt ons mee in de belangrijkste online ontwikkelingen van nu en de nabije toekomst en vertelt ons wat wel of niet belangrijk is in het gebruik van social media. Waar je op moet letten om zelf ook mee te kunnen in deze ongehoord snelle ontwikkelingen.