Fit voor de Toekomst 2019


Vrijdag 6 september is onze inmiddels bekende relatiedag: 'Fit voor de Toekomst 2019'. Met als thema 'Ondernemen in de Zorg. Tijdens deze dag combineren we inhoud en sportiviteit in een aantrekkelijk programma. Naast het bekende golfprogramma bieden wij dit jaar ook een heel leuk alternatief activiteiten programma.

We starten de ochtend met trendwatcher Ruud Veltenaar die het thema Minder kopzorgen in de zorg? belicht. “Als we de zorg willen transformeren van een focus op volume naar een systeem waar de zorgconsument echt centraal staat en waarin we sturen op basis van kwaliteit en gezondheidswinst, dan zullen we eerst zelf moeten veranderen. De echte crisis in de zorg is dat we niet in staat blijken de weeffouten aan te pakken. Waarom kost de overgang van diagnose en behandeling naar preventie, zoveel tijd en zorg?”

Aansluitend komt Ivo Piest, COO bij Bergman Clinics, een inspirerend lezing geven over het thema: Wat is de rol van een focuskliniek voor planbare medische behandelingen in het Nederlandse zorgstelsel? Ivo Piest belicht de visie van Bergman Clinics rondom het bedrijfsmatig en zorgvuldig omgaan met publiek geld.

In de middag gaan we actief en sportief aan de slag. Niet alleen kun je mee doen aan de golfwedstrijd en een golfclinic op Golf & Countryclub Hoenshuis in Voerendaal, je kunt je ook inschrijven voor een van de andere superleuke activiteiten. Zo kun je meedoen aan een wandeling langs de kastelen met een wijnproeverij bij Kasteel Cortenbach, het kasteel van Vebego, je kunt op de fiets naar een bloemenpluktuin van 8000 m2, waar je zelf een prachtig zomerboeket samenstelt met panoramisch uitzicht op het heuvelland of je gaat de strijd aan om de beste schutter bij de Koninklijke Schutterij.

Uiteraard sluiten we gezamenlijk de dag af met een gezellige barbecue en een borrel. Het volledige programma vind u hier.

Wij kijken uit naar een dag waarin ontmoeten, inspireren en de toekomst centraal staan. Graag tot 6 september.

We hopen jou daar te zien.
 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren