Sprekers

We starten de ochtend met Ruud Veltenaar en Ivo Piest die het thema 'Ondernemen in de Zorg' vanuit diverse invalshoeken belichten.

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is een 

  • filosoof – professioneel spreker – trendwatcher
  • inspirator – blogger – columnist
  • dagvoorzitter en moderator
  • ‘impact investor’ – ‘serial entrepreneur’
  • bijzonder hoogleraar, gastdocent of spreker op o.a. London
         Business School
  • friskijker en dwarsdenker voor ‘board rooms’

….. maar bovenal is hij een gepassioneerd mens die zich bezighoudt met de trends en ontwikkelingen met impact op onze welvaart, welzijn, leven en werk. Hij focust zich vooral op wat mensen zouden moeten doen in onze wereld die in sneltreinvaart transformeert naar een volgende fase in onze beschaving. Wat betekent het om te leiden en te innoveren vanuit een ontketende toekomst? Hoe kun je in plaats van succes, maximale meerwaarde creëren voor jezelf en anderen?

Ivo Piest

Chief Operating Officer en lid Raad van Bestuur, Bergman Clinics

Na zijn studies Medical Biology en Business Management heeft Ivo gewerkt in diverse (senior) management functies bij o.a. Galapagos, Kempen & Co en Arcarios. Ook was hij co-founder van Circomed AG en the RhineHorn Initiative. 

Sinds 2013 is Ivo werkzaam bij Bergman Clinics. Hij heeft hier diverse directiefuncties bekleed en is sinds 2016 Chief Operating Officer en lid van de Raad van Bestuur. 
 
Zijn hele carrière heeft Ivo gewerkt op het grensvlak van commercie en medische innovatie, waarbij het hij liefst vanuit een challenger positie opereert om een markt/sector open te breken en te vernieuwen. 
In zijn vrije tijd is hij vaak op of aan het water te vinden, zeilend en surfend dan wel op schaatsen.
 


 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren