Beste "",

FLS en BBOC organiseren deze workshop speciaal voor FLS Adviseurs.

Op een integrere wijze je vak uitoefenen is essentieel om duurzame relaties op te bouwen. Natuurlijk bepaalt deze workshop niet of je wel of niet integer bent. Het is een goede manier om aan jezelf en je klanten te laten zien dat je serieus met je vak bezig bent en dat je daarbij het belang voor de klant voorop stelt.

Doel
Het doel van deze workshop is de financiële professional inzicht te geven in het begrip integriteit en het belang daarvan voor de financiële adviespraktijk.

Inhoud:
In deze praktische en onderhoudende workshop wordt aan de hand van tal van praktijkvoorbeelden het begrip integriteit uitvoerig behandeld. De cursist krijgt diverse tools aangereikt waarmee hij in de praktijk integriteitsvraagstukken gemakkelijk herkent en kan oplossen. De workshop vormt een prima opstap voor het examen dat door het Exameninstituut NIBE-SVV wordt afgenomen.

Voor wie:
Voor alle FLS adviseurs die integriteit serieus nemen en streven naar een integer financieel advies. Het volgen van deze workshop en het succesvol afleggen van het examen opent de deur naar een registratie in het RIF-register of het Register Financieel Adviseur inzake Beleggen van het DSI. Zo’n registratie maakt uw integriteit zichtbaar naar uw cliënten. Uw cliënten weten dan direct, dat bij u integriteit hoog in het vaandel staat. Een zekerheid die uw cliënten in deze onzekere

Met vriendelijke groet,

Financial Life Support

congres organiseren
 congres organiseren