Feyenoord Matchdays 

Aan de hand van persoonlijke spelerskaarten in een informele voetbalsfeer presenteren zo'n 100 werkzoekende jongeren zich aan werkgevers. Dat is het idee achter de Feyenoord Matchdays.

Op 21 november willen wij zo’n 100 kandidaten op dynamische en interactieve wijze kennis met u laten maken! Vooraf worden alle jongeren strikt geselecteerd zodat er op de speedmeet een goede match gemaakt kan worden. De speedmeet zal gericht zijn op de branches Horeca, Detailhandel,  Beveiliging en Hospitality. 

Wat kunt u op deze dag verwachten? De eerste helft van de ‘wedstrijd’ zijn er diverse activiteiten, allemaal gericht op de interactie tussen u en de kandidaten. De tweede helft van de ‘wedstrijd’ bestaat uit onder meer hét matchmoment en zal worden afgesloten met een borrel.

 

Reactie van een werkzoekende

Leuk om tijdens de warming-up spellen terug te krijgen dat je over bepaalde kwaliteiten beschikt. Soms kom je ook kwaliteiten tegen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. De workshop social media was leuk. Zaten goeie tips tussen over hoe je het beste je eigen visitekaartje kan zijn. – reactie werkzoekende, 23 jaar

 

Reactie van een werkgever

Het leuke van vandaag is dat de werkzoekenden worden beoordeeld op wie ze echt zijn en niet zozeer wat zij zijn op papier. De spellen zijn divers, de jongeren zijn divers en daardoor krijg je juist inclusiviteit. Iedereen doet mee en iedereen doet er toe. – reactie Tempo Team

draaiboek template dit heb je nodi
 draaiboek template dit heb je nodi