Focusmiddag: Internationalisering op z'n Rotterdams


Internationalisering op z'n Rotterdams

Internationalisering speelt een grote rol in het huidige onderwijslandschap. Ook Hogeschool Rotterdam heeft dit thema goed op het netvlies staan. Hoe instituten internationalisering in hun curriculum verweven verschilt per opleiding. Er is veel mogelijk en daarom spreken we graag een gemeenschappelijke taal die voor iedereen binnen HR toepasbaar en begrijpelijk is. Hiervoor is een speciale ‘internationalseringsdriehoek’ ontwikkeld.

Thema

Internationalisering: Hoe doen we dat op Hogeschool Rotterdam?

Laat je inspireren door interessante voorbeelden en deel je ambitie en voornemens met betrekking tot internationalisering tijdens deze Focusmiddag.

Gemeenschappelijke taal

Tijdens de aankomende focusmiddag zoomen we in op deze gemeenschappelijke taal en daarmee de internationaliseringsdriehoek. Wat houdt deze in, hoe kan hij jou helpen bij een internationaliseringsvraagstuk en op welke manier komt de driehoek tot uiting in je opleiding?

Tijdens de middag zijn er (internationale) studenten die iets vertellen over hun ervaringen en worden verschillende mogelijkheden van internationalisering besproken met ervaringsdeskundigen en leden van het inspiratieplatform internationalisering.