Food and Future - What's happening in 2025?

Food and Future - What's happening in 2025?

Food and Future

What's happening in 2025?

gepland voor 30 maart 2017!

Op het gebied van voeding staat de wereld de komende jaren voor grote uitdagingen. Voor voedingsthema's zoals de wereldvoedselproductie, verdeling, verspilling, veredeling en gezondheid zullen oplossingen gevonden moeten worden. Naast uitdagingen biedt dit ook grote kansen voor alle partijen - onderneming en management - die actief zijn in de Food.

Op dit event willen we met u over deze onderwerpen van gedachten wisselen en bespreken wat dit concreet voor u kan betekenen. 

Er zijn vier kernachtige sessies waar de volgende vragen aan de orde komen:

  • Het economische stelsel verandert fundamenteel en daarmee ook het arbeidsethos en de moraal. Deze ontwikkeling vraagt om een ander type leiderschap. Bent u de leider van de toekomst? Is uw onderneming klaar voor de toekomst?
     
  • Welke normen waarderen een foodbedrijf? Wat maakt een food/agrobedrijf waardevol? Is de norm van vandaag ook in de toekomst normaal? Wat zijn succesgedachten van kopers?
     
  • Is het beschermen van IP / knowhow een vloek of een zegen voor de future in food? Wat betekent het bundelen en monopoliseren van kennis en macht (b.v. Bayer wil Monsanto overnemen)? Samenwerking bij de ontwikkeling van technologie levert interessante initiatieven en mogelijkheden op (kweekvlees, verspillingsfabriek, big data). Kan een vloek een zegen worden?
     
  • Wat is de steeds meer toenemende rol van Informatie Technologie binnen de voedingsmiddelen industrie? Internet (of Things) is al lang niet meer een modieuze term maar een noodzakelijkheid om veilig en efficiënt te produceren. Wereldwijde trends zullen gebruikt moeten worden in de operationele aansturing. Hoe kan Informatie Technologie hierin helpen maar ook zorgen voor uitdagingen?

 

Kortom, iedereen gaat geïnspireerd en rijker naar huis.

 

SDH, Adagium, BG Advocaten & Actemium

 

deelnemersbalie
 deelnemersbalie