HP Networking Forteiland event

HP Networking Forteiland event

Welkom

Hartelijk welkom op de HP Networking Forteiland website.

Hier kunt u alle informatie vinden over dit event, georganiseerd door uw distributeur Copaco Nederland. U kunt zich hier aan-en afmelden, de uitnodiging lezen en de routebeschrijving bekijken.

Tot 23 april!

Met vriendelijke groet,

Het HP team van Copaco Nederland B.V.
 

Een locatie die geschiedenis ademt

Het Forteiland IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Dit Forteiland is aangelegd rond 1885 als belangrijke vooruitgeschoven verdedigingspost van de toegangspoort tot Amsterdam. Het prachtige, halfondergrondse fort is het grootste van de Stelling en een Unesco-werelderfgoed. In de Tweede Wereldoorlog maakte het Forteiland deel uit van de Atlantikwall, wat de aanwezigheid van de later gebouwde bunkers verklaart. Een 4 ha. groot eiland met een uitgebreid gangenstelsel, meer dan 40 kamers en een indrukwekkende koepelzaal.
 

HP Networking training

In deze training nemen we alle zaken door op het gebied van HP Networking vooral gericht op de mogelijkheden binnen het MKB. Uiteraard gaan wij ook dieper in op de Wireless producten welke binnenkort uitgebreid gaan worden door de overname van Aruba Networks. Heeft u een specifieke HP Networking vraag die relevant kan zijn voor een breder publiek? Dan kunt u deze vooraf aan ons doorgeven, dan zetten wij hem op de agenda. Graag uw mail richten aan Chantal de la Rambelje o.v.v. 'HP Networking training vraag'. 

Activiteiten

Na de training is het tijd voor ontspanning. Omdat ontspanning voor iedereen wat anders inhoudt, hebben wij verschillende activiteiten gepland zodat iedereen mee kan doen.

  • Abseilen, powerfan en speedboot varen: voor mensen die houden van avontuur kunnen hun hart ophalen bij deze sportieve activiteiten.
  • Historische rondleiding: heeft het eiland u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan deel aan de rondleiding en zie alle geheimen van Forteiland.
  • Gek op wijn? Dan is de wijnexpeditie wellicht iets voor u?

 

Fort Barbecue Royale buffet

Na de activiteiten staat er een heerlijk buffet klaar, rechtstreeks van de BBQ. Een uitgebreid buffet van vis en vlees gecombineerd met heerlijke salades. U kunt bij inschrijving aangeven of u mee-eet. Indien u na de training het eiland wilt verlaten dan kunt u met de overtocht van 18.00 uur mee.

barcode scannen
 barcode scannen