mth live! – forward failing

 

Op 23 november 2018 vindt het eerste grote en vernieuwende event van mth plaats: mth live!  Hét event voor ondernemend Nederland.

 

Voor deze eerste editie van mth live! gaan we de diepte in rondom het thema Forward Failing. Iedere ondernemer heeft ze namelijk op een gegeven moment meegemaakt; tegenslagen, valkuilen en onverwachte hindernissen. De vraag is daarom ook niet óf je als ondernemer iets tegenkomt waardoor je een fout maakt, de vraag is eerder wanneer.
 

Forward Failing gaat daarom in essentie over het leren van onze fouten en faalmomenten. Op 23 november zullen we je vanuit verschillende perspectieven, op een bijzondere locatie*, gaan inspireren over dit thema.
Onze ervaringsdeskundigen – ondernemers en een filosoof/wetenschapper – zullen je gaan vertellen over hun startups en -downs, het nemen van risico’s en de leerzame lessen van een faillisement.

 

Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan voor dit unieke event!
Je kunt je aanmelden tot 15 november aanstaande.

Doelgroep: Start- en Scale-ups.
Kosten: dit event wordt kosteloos aangeboden.
 

 

* Onze event-locatie is een goed voorbeeld van Forward Failing: de Johan Cruijff Arena, waar na jaren van pionieren, inspanningen en investeringen, nu een grasmat ligt die internationaal als exportproduct ingezet wordt.