aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Dag van de Fotografiestudent

Welkom

In aanloop naar de feestelijke prijsuitreiking van de Fotoprijs 2009/2010 op 28 september, wordt overdag de Dag van de Fotografiestudent georganiseerd. Zoals de naam al doet vermoeden is dit evenement een absolute must voor alle fotografiestudenten die staan te popelen tot ook zij de wereld versteld kunnen doen staan.

Tegen een sterk gereduceerd tarief is het voor studenten mogelijk om lezingen en interviews bij te wonen. Frido Troost, directeur Instituut voor Concrete Materie, zal het spits afbijten. Hij gaat alle ins en outs over het fotoboek vertellen.

Arjan de Nooij, winnaar van het Fotoboek vorig jaar, gaat geeft een lezing over zijn hoogtepunten uit zijn boek over de geschiedenis van fotografie. In gesprek met Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek wordt er gesproken over hun project Exactitudes, portretten van stereotypes. Hoe zijn zij hier tot gekomen en hoe moet je de beelden nou eigenlijk zien?

Sander Nieuwenhuysen bespreekt in een interview alles over Document Amsterdam, wie er allemaal aan mee doen en waarom het zo uniek is. Als laatste komen Adam Broomberg en Oliver Chanarin aan bod. Zij werken al meer dan tien jaar samen aan verschillende projecten en hier zullen zij alles over gaan vertellen.

Geniet van een heerlijke pasta penne in Café Rotterdam op vertoon van de voucher die je hebt gekregen bij inschrijving en laad je op voor het het avondprogramma waar de prijsuitreiking plaats gaat vinden van de Fotoprijs 09/10!

Ben jij fotografiestudent? Dan mag je de Dag van de Fotografiestudent eigenlijk niet missen. Gelukkig ben je er dankzij Nikon voor 2,50 euro al bij!

Het avondprogramma begint om 20:00 en is vrij toegankelijk. Ondanks de uitgebreide capaciteit voor de avond is het verstandig om goed op tijd te zijn!! Ook hier geldt vol = vol

Tot ziens op de Dag van de Fotografiestudent!

Met vriendelijke groet,

De Fotoprijs Organisatie

deelnemersbalie
 deelnemersbalie