De noodzaak om zorgkosten beheersbaar te houden, de veranderende bekostigingsstructuur, de verouderende bevolking en het (toekomstige) tekort aan goed gekwalificeerd personeel zijn aanleiding voor Sophia Revalidatie om te zoeken naar nieuwe manieren om de beste revalidatiezorg te blijven bieden. Sophia Revalidatie heeft veel ideeën en oplossingsrichtingen, alleen de uitdaging is om een sluitend verdienmodel in deze nichemarkt te ontwikkelen.

 

Sophia Revalidatie en InnovationQuarter organiseren tijdens de eHealth week op dinsdag 23 januari 2018 een workshop om op een inspirerende wijze tot nieuwe samenwerkingen te komen tussen de revalidatiezorg en het bedrijfsleven. Met de samenwerking willen we komen tot het doorontwikkelen van de ideeën naar marktrijpe producten en sluitende verdienmodellen. Met het gezamenlijke doel om de revalidatiezorg toekomstbestendig te maken.

 

Sophia Revalidatie wil met onderzoek en innovatie op het gebied van eHealth waarde toevoegen aan zorg voor revalidatiepatiënten. Met het SmartLab is Sophia Revalidatie toonaangevend op dit gebied. Het SmartLab is onderdeel van het living lab Rehabilitation Technology van de Medical Delta. In het SmartLab worden samen met het bedrijfsleven en het onderwijs verschillende eHealth producten en diensten ontwikkeld en getoetst.

 

Tijdens deze bijeenkomst legt Sophia Revalidatie drie concrete ideeën voor aan een geselecteerd publiek. We willen met u op zoek naar de waardenpropositie en kansen voor verdere ontwikkeling Sophia Revalidatie en InnovationQuarter nodigen u van harte uit om hier samen aan te werken!