Future Trends & Innovations,
The Next Step in Horticulture Technology

Laat u inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event. In navolging op de succesvolle edities van 2017 en 2018 zal op 28 november a.s. in het World Horti Center de derde editie plaatsvinden.

De bezoekers worden geprikkeld en gestimuleerd door inspirerende sprekers op het gebied van technologische trends en innovaties. 
Ben Verwaayen, venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom, zal als keynote spreker zijn visie geven over toekomstige technologietrends op het internationale speelveld. Deze trends zullen de richting bepalen die we als tuinbouwsector op moeten gaan om onze concurrerende positie te behouden en versterken. De tuinbouwsector zal haar bestaande businessmodellen tegen het licht moeten houden en keuzes moeten maken in haar strategie en marktbewerking. Verwaayen zal zijn publiek inspireren met diverse voorbeelden van succesvolle startups en scale-ups. 

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen: internet of plants, robotisering, data science, vertical farming, SIOM 4.0, DDINGS en digitale platformen.

Meld u dus nu aan voor het Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology

 

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door TNO, AVAG en Stichting Hortivation.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren