Fysio/Kine-bijeenkomsten

Ontdek de praktijk van de toekomst!

Over de events

De marktomstandigheden voor de fysio-/kinesitherapie veranderen. Wat betekent dit voor jouw praktijk in de aankomende jaren? Wat kun jij doen om andere inkomsten te genereren en welke kansen zijn er voor je praktijk?

Verspreid over Nederland en België organiseren we verschillende fysio-/kine bijeenkomsten met sessies van UniqueTeams. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten vertelt Jurian Donders over de kansen in de praktijk van de toekomst en hoe je de oefenzaal het meest effectief inzet. Naast de sessies van UniqueTeams wordt het programma aangevuld met verhalen van succesvolle ondernemers in de veranderende markt van de fysio-/kinesitherapie en bezoeken we praktijken waar succesvol gewerkt wordt met het nieuwe trainingsconcept van EGYM.

De bijeenkomsten bevinden zich op meerdere locaties en het programma kan per bijeenkomst verschillen. Wel vindt bijna iedere bijeenkomst plaats op een donderdagavond en duurt het ongeveer 3 tot 4 uur. Met het bijwonen van één van onze fysio-bijeenkomsten verdien je 3 accreditatiepunten. Laat daarvoor je BIG-nummer achter bij het aanmelden.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren