Welkom

Welkom op de aanmeldingssite voor het evenement : Get Growing- De finale van de Eureos Student Challenge.

Op 9 maart zal HOPE, samen met Eureos het grote slotevenement van de Eureos Student Challenge organizeren.

Waar bij ons vorig evenement in november de focus lag op de start-up fase van ondernemers, zal dit evenement zich richten op de groei fase van ondernemingen. Zo zal er een paneldiscussie ontketend worden tussen 3 zeer ervaren ondernemers uit de drie HOPE steden:

Rotterdam: Paul van Katwijk is serial entrepreneur en stond aan de wieg van onder andere Lamark en A la Carte. Verder is hij momenteel voorzitter van de Entrepreneurs' Organization (EO) die zich richt op het delen van ervaring onder ondernemers. Door deze kennis zouden ondernemers een snellere groeispurt met hun onderneming moeten kunnen maken.

Leiden: Dinko Valerio is oprichter van Introgene, het latere biotechnologie bedrijf Crucell. Crucell richt zich op het ontwikkelen van vaccins en antistoffen ter bestrijding van infectieziekten.

Delft: Tobias Walraven deed een van de meest succesvolle nederlandse IPO's met zijn bedrijf SNT Group N.V. - een dienstverlener op het gebied van Customer Relationship Management. Na dit avontuur begon hij aan zijn jongens droom, de oprichting van het wildwatercomplex 'Dutch Water Dreams' in Zoetermeer.

Verder kunt u de uitnodiging nogmaals bekijken, en u aanmelden voor het evenement via [registratie] (https://www.aanmelder.nl/getgrowing/subscribe?survey_id=807).

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.


HOPE Entrepreneurship

alt text

HOPE Entrepreneurship is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus Universiteit, Universiteit Leiden en de Technische Universiteit Delft. Met als doel om ondernemerschap te stimuleren en ondersteunen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze HOPE website


Erasmus Ondernemerstafels

Het Holland Program on Entrepreneurship (HOPE) organiseert tevens de Erasmus Ondernemerstafels.
Zij bieden (alumni) ondernemers de kans op uitdagende wijze in contact te blijven met de Erasmus Universiteit.

Graag nodigen wij u uit voor de kick-off op 4 maart 2010.

Meld je aan via:
Erasmus ondernemerstafels


Partners

alt text

avg en evenementen
 avg en evenementen