Why sleep when you can build games?


Een weekend lang games ontwikkelen rondom een centraal thema? Dat kan tijdens de 12e editie van Global Gam Jam op 31 januari, 1 en 2 februari 2020. Global Game Jam is een intensieve “hackathon” van 48 uur in meer dan 90 landen waarin je met je team een game ontwikkelt van “scratch” en daadwerkelijk bouwt. Hogeschool Rotterdam, instituut CMI, is één van de locaties waar dit event plaatsvindt. Zin om mee te doen? Meld je dan nu aan!

Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit of je designer, coder, developer, student, projectmanager, kunstenaar, storyteller, muzikant of het allemaal bent. De Global Game Jam draait om expressie, samenkomen, creatief zijn en verschillende expertise samenbrengen om een leuke game te maken. Vorig jaar zijn tijdens het weekend wereldwijd meer dan 9000 games gemaakt, waaronder 10 coole concepten die in Rotterdam bedacht zijn.

Dus heb jij zin om een weekend lang een game te bouwen en samen ideeën uit te wisselen? Meld je dan nu aan en laat de wereld zien wat je kunt! Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Je kunt van tevoren een team vormen, of dit doen bij de kick-off op vrijdag 31 januari om 15:00 uur in lokaal WN.04.022-023, Wijnhaven 99.  

Kom de resultaten bekijken!

Ben je niet in de gelegenheid om het hele weekend mee te “jammen”, maar wel geïnteresseerd in de games die tijdens dit weekend ontwikkeld worden? Kom dan op zondag 2 februari om 15:30 uur naar de afsluiting en presentatie van de Global Game Jam (5e verdieping, Wijnhaven 107).
 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met docent Rob Zoeteweij via r.zoeteweij@hr.nl.

Hopelijk tot ziens bij de Global Game Jam!


Let op: Om mee te doen met #GGJ20 moet je minimaal 18 jaar zijn. De kosten voor deelname zijn €30,- inclusief lunch en ontbijt het gehele weekend. Bekijk het GGJ Reglement voor alle voorwaarden.