YES!Delft nodigt jou uit voor de Innovation Challenge: GMK The Hague

 

WAT HOUDT DE GMK CHALLENGE IN? | De GMK staat voor de gemeenschappelijke meldkamer en is de plek waar de telefoontjes van het 112 noodnummer terecht komen (brandweer, ambulance en politie). Samen met YES!Delft wordt er een startup evenement georganiseerd, waar er op zoek gegaan wordt naar innovatieve ideeen die de GMK helpt sneller, accurater en slimmer telefoontjes te beantwoorden en ter plaatse te komen. De twee winnaars van de challenge krijgen een plek in het Validatie Programma van YES!Delft van Februari 2019 en mogen een pilot doen bij de GMK waarvan de onkosten vergoed worden door GMK.

 

WAT ZIJN DE DOELSTELLINGEN? | De onderwerpen waar de GMK met deze challenge op hoopt te innoveren zijn piekbelasting (storm, grote brand, aanslag enz), snellere probleemherkenning (zijn er slimme manieren om met telefoontjes mee te luisteren en aandachtspunten eerder te herkennen), beeldvorming (hoe kunnen hulpverleners die ter plaatse gaan een zo goed mogelijk beeld van de situatie krijgen), uitwijk (oplossingen voor als de meldkamer zelf moet uitwijken ivm brand bijv) en nieuwe meld vormen (ipv enkel telefoon).

 

FINALE EVENEMENT | Op 6 december zullen we het finale evenement hebben voor de GMK Challenge. Tijdens dit finale evenement gaan alle 10 finalisten pitchen. Een expert jury  zal na de pitches de twee winnaars benoemen. Na de 10 pitches zal er een hapje/drankje geserveerd worden, waarna de winnaars bekend gemaakt worden. 

 

PROGRAMMA 6 DECEMBER | 

16:30 - 17:00   Inloop 
17:00 - 18:00   Pitch + Q&A
18:00 - 18:30   Drankjes en Jury beraad
18:30 - 19:00   Winnaar bekendmaking en Borrel
 
Vergeet je niet aan te melden voor 1 December 2018!

 

Innovation Challenge: GMK | 6 December, 2018 | 16:30 - 19:00 | @YES!Delft

event registration made easy
 event registration made easy