Creëer het optimale trainingsklimaat voor jouw sporters. Hoor alles over zelfregulatie en de rol die jij daarin als trainer/coach hebt! 


Deelnemer vanavond? Heb je om wat voor reden de link om deel te nemen aan het webinar niet bij de hand (verzonden per mail, check je spam svp) -  bel dan met Kim van der Haar (Team NLcoach) via 06 22 544 644. 

Ben je ook benieuwd hoe je jouw sporters kunt stimuleren om beter en sneller te leren met (nog) meer plezier? 

Zelfregulatie is een succesvolle methode voor de ontwikkeling van sportprestaties en plezier. Het is inzetbaar door elke trainer/coach die zijn of haar pupillen beter wil laten bewegen en sporten.  

Inhoud
In dit webinar vertelt expert Laura Jonker je op een eenvoudige en praktische manier hoe je het beste uit je sporters kunt halen. Er is namelijk niet één weg voor alle sporters, maar een individuele weg per sporter. De webinar is gebaseerd op het praktische handboek #GOALS met oefeningen hoe je het optimale ontwikkelklimaat creëert. Je krijgt informatie over verschillende tools en kunt kijken wat voor jou en jouw sporters het beste werkt. 

Thema's zijn:
. zelfregulatie
. doelen stellen
. feedback
. intrinsieke motivatie 

Over #GOALS
#GOALS kent twee boekversies: één voor trainers en één voor sporters. In beide boeken wordt stap voor stap verteld wat zelfregulatie is, hoe je doelen kunt stellen en op welke wijze je het beste feedback kunt geven om de ontwikkeling en het plezier van jouw sporters te vergroten. De boeken staan vol feitjes, verhalen en dingen die je samen met jouw sporters kunt doen tijdens trainingen. Beide boeken kun je eenvoudig bestellen via het inschrijfformulier. 

Interessante korting!
Leden van NLcoach krijgen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs.  


Let op, het webinar vindt dit voorjaar slechts eenmaal plaats
op donderdag 9 juli 2020 en is ook interessant voor onderwijs en bedrijfsleven.
Tijdstip: 20.00 - 21.30 uur