Uitnodiging feestelijke opening megabatterij Greenchoice

 

Op donderdag 6 juni 2019 vieren wij de officiële opening van de megabatterij bij ons windmolenpark Hartelkanaal. De capaciteit van deze batterijopslag is met 10 MWh uniek voor een windpark in Nederland en levert een bijdrage aan een stabiel en duurzaam energiesysteem. Met de batterij bereidt Greenchoice zich voor op grootschalige integratie van hernieuwbare energie op het elektriciteitsnet.

Graag nodigen wij jóu en je eventuele collega hiervoor uit. We vertrekken met de boot vanuit Vlaardingen en keren hier ook weer terug. De feestelijke opening is van 13.30 tot 16:30 uur.
 

VERRASSENDE OPENING

Het belooft een energieke en interessante middag te worden! Samen met Allard Castelein (CEO van Havenbedrijf Rotterdam) en Arno Bonte (wethouder Duurzaamheid, Luchtkwaliteit en Energietransitie van Gemeente Rotterdam) openen wij vanaf het water op verrassende en feestelijke wijze de megabatterij. Zorg dus dat je erbij bent! Let op: de boot vertrekt stipt om 14.00 uur.

 

AANMELDEN

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan graag uiterlijk 29 mei via deze site. Informatie over o.a. het programma, opstapadres, parkeren in de buurt en ov-opties ontvang je in de bevestiging.

Ahoi, graag tot 6 juni!


Greenchoice

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren