ICTZ en Equinix: Grip op Zorg ICT

Hét kennis- en netwerkevent over HiX Infrastructuur. Ontdek meer over HiX als (private)-cloud oplossing, security en privacy.

Ontmoet ICT deskundigen van kleine -en grote zorginstellingen en kom in contact met onze experts op het gebied van technologie, security, informatisering en digitalisering. Ervaringsdeskundigen uit de zorg delen hun kennis en ervaring. Wees erbij en deel ook uw ervaringen met ons en vooral met elkaar.  

Dinsdag 26 november 2019
Locatie: Equinix AM3/AM4 - Startup Village, Amsterdam Science Park

We vertellen u niets nieuws wanneer we zeggen dat het ICT landschap van zorginstellingen groeit in omvang en steeds complexer wordt. Het belang van een feilloos draaiende ICT infrastructuur wordt steeds groter. Bij datalekken kom je als zorginstelling ongewild in het nieuws en bij het niet beschikbaar zijn van het EPD komen complete ‘rampenplannen’ op tafel te liggen.

Wat te denken van de performance van applicaties, levert dit wel eens frustraties op bij uw eindgebruikers? En de kwestie patiëntendata. Staat dit in eigen MER of in een vreemd datacenter? Welke security issues brengt dit met zich mee? Dit zijn gespreksonderwerpen die aan bod komen wanneer ICTZ spreekt met (potentiële) klanten.

ICTZ weet als geen ander dat de infrastructuur rondom het HiX en het Zorgportaal best wel eens tot hoofdbrekens kan leiden. Daarom heeft ICTZ als doel gesteld de gezondheidszorg daar waar nodig is te ondersteunen.

Kom kennis halen op dinsdag 26 november en neem een kijkje in de wereld van de top notch datacenters: het datacentrum AM3/AM4 van gastheer Equinix. De dag is inclusief lunch en netwerkborrel ter afsluiting. Er zijn geen kosten verbonden om deel te nemen aan dit kennis- en netwerkevent. 

We verheugen ons erop u te ontmoeten.


Connectiviteit wordt meer en meer belangrijk om een succesvolle digitale transformatie uit te kunnen voeren. Directe verbindingen met klanten, partners, leveranciers, interne gebruikers en cloud providers zoals bijvoorbeeld Microsoft, Amazon en Google zijn nodig om snel en betrouwbaar data uit te wisselen.

Equinix heeft een unieke propositie om deze connectiviteit wereldwijd te regelen. Met meer dan tweehonderd datacenters (52 markten verspreid over 5 continenten) is Equinix de wereldwijde backbone voor een groot aantal cloud providers. Daarnaast loopt een groot deel van het internet verkeer via Equinix datacenters. Dit zijn unieke knooppunten om snel en veilig toegang te verlenen!

Om u een indruk te geven van de schaal waarop Equinix opereert nodigen wij u graag uit voor een rondleiding in de Equinix datacenters AM3 en AM4 in Amsterdam. Hier zijn de maatregelen zichtbaar die nodig zijn om het energieverbruik te optimaliseren, de toegang tot de fysieke infrastructuur en data af te schermen, een 99,999999% uptime te garanderen en een optimale connectiviteit waar te maken.

 

Uw strategisch ICT partner in de Zorg. Wij geloven dat wij zorginstellingen daadwerkelijk kunnen ontzorgen. Dat maken wij waar door onze focus te leggen op één zorginformatieysteem: ChipSoft EZIS en HiX.

Waarom we die focus hebben? Omdat dat is waar we goed in zijn en doordat de focus op één specifiek systeem ons inhoudelijk een voorsprong geeft. Elke dag met één systeem werken zorgt voor diepgaande kennis van het onderwerp, op alle aspecten die daarmee te maken hebben.

Of het nu gaat om een functionele inrichting binnen het EPD, het opzetten en begeleiden van testprocessen, het inrichten van een cluster of het beheren en/of hosten van EZIS en HiX, wij hebben de gedeelde kennis en ervaring om ziekenhuizen, zelfstandig behandelcentra en revalidatiecentra te ontzorgen.

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren