Welkom

Amsterdam Center for Entrepreneurship en Enactus Netherlands werken samen

Van harte nodigen we u uit voor het Groeidiner op woensdag 4 februari a.s.; de kick off van de samenwerking tussen het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) en Enactus Netherlands (NL).

Met deze samenwerking gaan beide organisaties zich nog meer inzetten voor opleiding, onderzoek en de kracht van sociaal ondernemen. Dit doen we door ondernemers, studenten, onderzoekers en de publieke sector aan elkaar te verbinden, zodat kansrijke initiatieven kunnen groeien door verbinding, kennisdeling en schaalvergroting.

We starten met het Groeiprogramma om kansrijke sociaal ondernemende projecten van Enactus studententeams te verduurzamen en verzelfstandigen. Van project naar bedrijf. De input van het bedrijfsleven is onmisbaar; graag gaan we met ondernemers in gesprek over hoe we in co-creatie een ‘Social Business Club’ op kunnen zetten waar ideeën, daadkracht, netwerk, kennis en financiering samenkomen. Tijdens het Groeidiner op 4 februari a.s. komen we hier uitgebreid op terug.

Vanaf 18:30 uur bent u van harte welkom in Amsterdamse Academische Club. De avond zal worden geopend door Chris Heutink, CEO Randstad Groep NL en voorzitter Enactus NL.

Tijdens het diner presenteren wij de gezamenlijke ambities van ACE en Enactus. Om die ambities te laten groeien, werken wij in co-creatie graag samen met het bedrijfsleven in ‘De Social Business Club’. U kunt hierover van gedachten wisselen met uw tafelgenoten. Tafeldame is o.a. Dominique Haijtema (Hoofdredacteur Management Team) en tafelheren Arko van Brakel (CEO De Baak), Chris Heutink (CEO Randstad Groep NL) en Coen de Vries (partner The Discovery Company).

Stadswandeling

Voorafgaand aan het diner organiseert Amsterdam Underground een stadswandeling. Heeft u ooit de Amsterdamse wallen vanuit de onderkant van de maatschappij willen bekijken? Wit u het persoonlijk verhaal horen van een ex-dakloze en ex-verslaafde die jarenlang op straat heeft geleefd op de Wallen? Over hoe te overleven in een dog-eat-dog onderwereld waar een vlieg aan de muur meer waard is. Deze stadswandeling zal om 17:00 uur starten vanuit Café Dwaze Zaken.

Amsterdam Underground is onderdeel van de Regenboog Groep. Het initiatief is gestart vanuit een Enactus project.

 

Meld u aan vóór 1 februari.

 

Met vriendelijke groet,

Enactus Netherlands

Amsterdam Center for Entrepreneurship

 

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie