ACE: De kracht van samen ondernemen

Ondernemerschap is dé motor van werkgelegenheid, innovatie en groei. In Amsterdam is ACE de plek voor studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers als het om ondernemerschap gaat.

Als toonaangevend Center for Entrepreneurship stimuleren we hoogwaardig ondernemerschap door onderzoek en onderwijs. Een missie waaraan we succesvol invulling geven door de krachten te bundelen met vier topuniversiteiten en -hogescholen in Amsterdam. Want samen onderneem en bereik je meer!

Onderwijs, onderzoek in de praktijk!

Met een breed onderwijsprogramma werkt ACE aan de ontwikkeling van ondernemerschapskennis en -vaardigheden. Maar entrepreneurship blijft niet beperkt tot de schoolbanken. Een broedplaats voor science based start-ups (ACE Venture Lab), Summerschool, de Entrepereneurship Day of het studentenbestuur (ACE Connect); met een scala aan relevante activiteiten brengen we ondernemerschap in én naar de praktijk.

ACE is een samenwerkingsverband van de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU), de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK).

www.ace-amsterdam.org

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie