Leergang Sociaal ondernemen 

Met de leergang Sociaal Ondernemen biedt ACE een praktijkopleiding aan voor succesvolle sociaal ondernemers mét groeiambitie.

De accelerator is speciaal ingericht voor deze ondernemers, die een zakelijke ambitie combineren met een maatschappelijke missie. Het behalen van de sociale doelstellingen heeft prioriteit boven de financiele winst: impact first.

De opleiding geeft inzicht in persoonlijke en zakelijke doelstellingen en biedt de ondernemer handvatten om het bedrijf naar de next level te brengen.

Thema’s als impact meten, financiering, groei, marketing en leiderschap zijn speciaal ingericht op de praktijk van de sociaal ondernemer.

Masterclasses en workshops, coaching en intervisie vormen de belangrijkste vier pijlers in de eenjarige opleiding. In het final pitch event pitchen alle deelnemers hun bedrijf voor een deskundige jury van investeerders en mogelijke stakeholders.

De leergang Sociaal Ondernemen gaat in januari 2015 voor de vierde keer van start. De groep van 55 ondernemers die al eerder hun certificaat haalden, ontwikkelt zich als een groeiend en inspirerend netwerk van leiders, die met hun organisaties en met elkaar vorm geven aan de wereld van de 21ste eeuw.

De leergang wordt mede mogelijk gemaakt door: Start Foundation, Stichting Doen, VSB Fonds, Rabobank en EY. Coaching door Van Ede & Partners, Brown Cow en The Social Impact Company.

www.ace-amsterdam.org/leergang-sociaal-ondernemen

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie