De Groeikamer

 

Wat is het geheim achter het succes van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Welke factoren zijn doorslaggevend voor groei?

Op 26 oktober bieden InnovationQuarter en nlgroeit u een unieke kans om een aantal topondernemers het hemd van het lijf te vragen. U bent een van de 50 geselecteerde Zuid-Hollandse ondernemers, die van harte welkom is bij De Groeikamer!

Op weg naar groei

De Groeikamer is een exclusief en interactief event dat volledig gericht is op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers (met een omzet van minimaal  € 1 mln.). U zit aan tafel met ervaren ondernemers en experts om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen om zo uw groei te kunnen versnellen.

Onder meer Pieter Zwart (Coolblue), Harold Goddijn (TomTom), Meiny Prins (Priva), René Frijters (KNAB bank), Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl), Harald Swinkels (Nederlandse Energie Maatschappij) en Kees de Jong, allen groeiondernemer in hart en nieren, geven antwoord op al uw prangende ondernemersvragen. Aan tafel of tijdens fauteuilgesprekken, waarin u een-op-een met collega-ondernemers, groeiambassadeurs en mentoren/coaches over groeiversnelling in gesprek gaat. 

Bent u erbij?

Benieuwd naar de groeiformule van topondernemers? Kom naar De Groeikamer op donderdag 26 oktober a.s. en laat u inspireren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit exclusieve groei-event, dus meldt u zo spoedig mogelijk aan.

We hebben een mooi interactief programma voor u in petto. En er is een kans dat zelfs een heel bijzondere prominent bij u aan tafel schuift!

Graag tot 26 oktober, wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel en bestuurslid van nlgroeit
Kees de Jong, bestuurslid van NLevator en van nlgroeit
Rinke Zonneveld, directeur InnovationQuarterQuarter