Algemene informatie Groendag Hoorn 2016

Kennis opdoen, kennis uitwisselen en kennis maken, dat zijn de doelen van de Groendag Hoorn.

Onderwijsgroep Noordwest-Holland, Clusius College, VHG en Vereniging Stadswerk nodigen u uit voor deze dag die gericht is op een ieder die werkzaam is in de groenvoorzienings- en hoveniersbranche. Met vizier op groen willen we op deze 18e editie van de Groendag Hoorn kijken naar het groen vanuit de gebruiker in een aantal zeer uiteenlopende workshops. U kunt vier workshops naar keuze volgen en de vakbeurs van ongeveer 40 stands bezoeken.

 

Dit evenement vindt plaats op 27 januari 2016 in Hoorn met als thema "Vizier op Groen". Dit jaar zijn er 25 verschillende workshops waar u 4 workshops uit kunt kiezen.

Wij verzoeken u alle persoonlijke gegevens volledig in te vullen.

Daarna maakt u een keuze uit de verschillende workshops die u wilt volgen. Er zijn 4 rondes en u maakt per ronde een keuze van een workshop.

 

Verlenging Bewijs van bekwaamheid gewasbescherming

Er is op deze dag gelegenheid om uw Bewijs van bekwaamheid Uitvoeren- of Bedrijfsvoeren gewasbescherming te verlengen. U volgt op de ochtend of op de middag een speciaal programma. U maakt bij de aanmelding dan een keuze in een ochtendsessie of middagsessie. Daarna kunt u nog 2 andere workshops volgen. (Meerkosten € 25)

 

NIEUW! Hercertificering Gedragscode Flora & Fauna 1 of 2

Om het certificaat Gedragscode Flora & Fauna met drie jaar te verlengen, kunt u op de ochtend (F&F 1) of middag (F&F 2) het programma volgen. We werken volgens het nieuwe AOC keurmerk. (Meerkosten € 25)

 

ETW-hercertificeringspunten

Ook kunt u deze dag punten behalen voor de ETW-hercertificering (European Tree Worker). De workshops die punten opleveren voor ETW-hercertificering hebben de afkorting ETW. Elke workshop telt als 1 punt. (Meerkosten € 15)

 

Nieuw! De Groene Parade

Als start van de dag zal om 9.15 uur in de kantine een korte show rond bedrijfskleding en nieuwe apparatuur plaatsvinden.