Groepsconferentie 11 december 2012

Op dinsdag 11 december 2012 van 12.30 tot 21.00 uur vindt de Groepsconferentie plaats in het Achmea Congrescentrum in Zeist.

Centrale thema

Het centrale thema is dit keer ‘Achmea 2020 begint vandaag!’, waarin de kernwoorden ‘aanscherpen en versnellen’ zijn. We zetten samen een eerste stap in het aanscherpen van onze strategie. Achmea wil door onze klanten als de ‘meest vertrouwde verzekeraar’ gezien worden. Tegelijkertijd zien we in de markten belangrijke veranderingen in de komende vijf tot acht jaar. Daarom is onze visie gericht op 2020, dat geen vergezicht is, maar vandaag al werkelijkheid wordt. Om onze ambities te realiseren, zullen wij zelf ruimte moeten creëren voor groei. Dit betekent versnellen op ingezette activiteiten en sturen op kosten.

Programma

Het belooft een inhoudelijke en inspirerende bijeenkomst te worden waarna je zicht hebt op de veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften. Je hoort meer over de belangrijkste keuzes van de Achmea Strategie 2020. En je begrijpt de urgentie als het gaat om de resultaten van ons bedrijf en de noodzaak tot ingrijpender sturen op kosten en daadkrachtige executie.

Meer informatie

Op deze site vind je in aanloop naar de Groepsconferentie steeds meer informatie over deze dag. Houd deze site in de gaten.

Vragen

Je vragen of opmerkingen kun je mailen naar: achmeacommunicatie@achmea.nl