GrandCafé Haagse Citymarketing 2 editie

GrandCafé Haagse Citymarketing 2 editie

GrandCafé Haagse Citymarketing 2e editie

3 december 2013, 13.30 – 17.30 uur

Na het grote succes van de eerste editie in april 2013, jl. nodigen wij u van harte uit voor de tweede editie van het GrandCafé Haagse Citymarketing.

Op 3 december zal een actieve middag worden georganiseerd in het teken van gastvrijheid: Hoe kunnen we onze stad nog gastvrijer maken voor onze doelgroepen bezoekers, bedrijven, bewoners en studenten? We gaan hiervoor terug naar de schoolbanken, krijgen gastvrijheidstips van experts van de Hotelschool Den Haag en maken kennis met de familie Jansen.
Hoe gastvrij is Den Haag voor hen en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze kiezen voor onze stad?
We gaan met elkaar aan de slag met ‘customer journeys’ om deze vragen te beantwoorden. De inzichten die we opdoen kunnen we vervolgens gebruiken in de marketingplatforms voor de verschillende doelgroepen.

Tijdens het GrandCafé bespreken we ook de resultaten van vier jaar lectoraat Cityhospitality aan de Hotelschool. En we vieren de successen van de Haagse Citymarketing in 2013, zoals de viering van 100 jaar Vredespaleis, 200 jaar Koninkrijk, de komst van het WK Hockeyen de oprichting van nieuwe platforms Zakenstad en Woonstad.

Het GrandCafé is geen standaard congres of symposium, maar een energieke en informatieve middag met een select gezelschap dat nauw betrokken is bij de Haagse citymarketing.

Het GrandCafé vindt plaats in de Hotelschool in Den Haag.

Vanwege het interactieve karakter van het GrandCafé is het aantal deelnemers beperkt. Graag vóór 27 november aanmelden.

Heeft u vragen? Mail dan naar info@haagsgrandcafe.nl of bel naar 070-3153015.

Wij hopen u 3 december te ontmoeten.

Ernst van den Berg
Citymarketingmanager Den Haag

Karoline Wiegerink
Lector Cityhospitality Hotelschool Den Haag

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier