Niet denken maar doen!

Bratpack is min of meer aan de bar van de lokale voetbalvereniging opgericht in 2002. Zonder plan of visie. Toch is het Edwin en de andere eigenaren gelukt om er een multinational van te maken met kantoren in Zwanenburg en Luton waar in totaal 21 medewerkers werken. Hard werken, het gebrek aan ervaring en eigenwijsheid zijn de ideale combinatie om succes te hebben, zo blijkt. 

Online marketing bedrijf Bratpack biedt een scala aan oplossingen. Uiteraard het ontwikkelen van websites en vindbaar maken in Google, maar daarnaast maakt het bedrijf ook veel complexe maatwerk oplossingen. "Het voordeel van Bratpack is dat we zowel marketing als development onder één dak hebben", aldus Edwin Meijer. "Een opdrachtgever zoekt namelijk nooit naar een mooie technische oplossing. Eigenlijk zoeken ze een oplossing voor hun probleem of nog simpeler: meer omzet. Aan de voordeur spreken we de taal van de klant omdat we gefocust zijn op marketing, omzet en resultaat, maar aan de achterkant staat enorm veel technische kennis klaar om te realiseren wat we beloven. Dat is een ideale combinatie die je niet vaak ziet."

Een specifieke doelgroep waar Bratpack ooit tegenaan is gelopen zijn de zelfstandige tuincentra. Voor hen is een compleet dienstenpakket ontwikkeld waarbij marketing en techniek gecombineerd worden. Inmiddels zijn de diensten die Bratpack heeft ontwikkeld voor tuincentra ondergebracht in een zusterbedrijf, Garden Connect. Vanuit Garden Connect worden meer dan 200 tuincentra in 5 landen voorzien van online marketing oplossingen en dat aantal blijft doorgroeien. 
 

 Edwin Meijer, online marketeer

 

 

 

draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware