Rik Balder: Iedere dag moet het 2 procent beter

“Ik ben geboren in Hoofddorp in 1971 op de Hoofdweg 600”, vertelt Rick. “Mijn Haarlemmermeerse familie van mijn moeders kant was zeer ondernemend met een kapsalon, een groentezaak en een modezaak in Nieuw-Vennep en een bedmode en lingeriezaak in Hoofddorp. Mijn vader werkte zijn hele leven voor hetzelfde Haarlemmermeerse bedrijf Vogelaar, later Hudivo genaamd op de IJweg in Hoofddorp.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen als Docent Lichamelijke Opvoeding op het HVC in Nieuw-Vennep en als Tennis Trainer bij TC Arnolduspark. Ook ons gezin is zeer sportief. Mijn vrouw Margreet heeft bijvoorbeeld getennist met een huidig Davis Cup speler, mijn dochter zit op tennis in Nieuw-Vennep en atletiek in Hoofddorp en mijn zoon speelt in de selectie bij DIOS E1 en heeft als clubkampioen in zijn leeftijd tennisles bij de Martin Verkerk Academy.

Margreet en ik begonnen acht en half jaar geleden met Balder Logistiek. Soms moet je figuurlijk een grens over gaan en dat hebben wij gedaan met een naamswijziging.  Vanaf 1 oktober heten wij Boekuwzending.com, een naam met een grote ambitie. In 2012 zijn wij letterlijk een grens overgegaan met de opening van een kantoor in België. We zijn heel trots dat we inmiddels een omzet draaien van € 2.500.000 en dat doen met 16 collega’s.”

Rik Balder, directeur Boekuwzending.com

draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware