Het wordt echt leuk, zodra je de moed hebt voorbij je eigen grenzen te gaan en te doen voor anderen wat jou inspireert.

 Ze werd in 1974 geboren als dochter van een Haagse beeldend kunstenaar en een Heerlense chemisch ingenieur. Na afronding van de studies Cultuur- en Wetenschappen en Arts Management, begon ze haar loopbaan als kunstadviseur voor bedrijven. Binnen het Ministerie van OCW kreeg zij de kans zich in snel tempo te ontwikkelen tot leidinggevende. Na zeven Haagse jaren, werd zij directeur-bestuurder van Pier K, het centrum voor de kunsten in Haarlemmermeer.

Drie jaar geleden verliet zij Pier K voor een periode van reflectie in haar loopbaan. De stap voorbij de grenzen van haar organisatie, leidde tot vrije ruimte waarin alles mogelijk was. Zij besloot het maken van een plan vooruit te schuiven en – bij alles dat op haar pad kwam – steeds te kiezen voor hetgeen haar echt inspireerde. Dit leidde tot verrijkende inzichten, nieuwe verbindingen en een bloeiende zaak: Suzannes Zaak.

Haar missie is het verbinden van eigen wijsheid, talent en passie van mensen voor een duurzame opbrengst. Ze adviseert momenteel vier instellingen bij een fusie proces, begeleidt het landelijke Fonds Cultuurparticipatie bij een nieuw strategisch beleidsplan, is partner van een nieuw hedendaags platform voor kunst en design, organiseert ‘Dialoog Diners’ voor een selecte groep ondernemers uit Haarlemmermeer en lanceert in november haar eigen serie unieke avonden in Amsterdam voor 70 ‘changemakers’ uit diverse domeinen.

Met Suzanne wordt de vierde editie van het Haarlemmermeers Ondernemerscongres ‘Ondernemen zonder grenzen, nu wordt het leuk!’ gegarandeerd een grensoverschrijdend evenement!

registratiebalie
 registratiebalie