Interactieve Sessie Haven Challenges

Interactieve Sessie Haven Challenges

WELKOM

Op 12 mei van 16.00- 20.00 uur organiseert Port Innovation Lab ism HavenLab een interactieve sessie met student talenten en innovators van de haven. In kleine subgroepen dagen wij jullie uit challenges voor de Rotterdamse Haven op te lossen.

We beloven een gevarieerd en energiek programma én lekkere pizza’s! Wil jij meedoen? Meld je nu aan. 

Locatie: YES!Delft
A Molengraaffsingel 12, Delft
M Tjarda@yesdelft.nl
 

Port Innovation Lab is een samenwerking tussen YES!Delft en het Havenbedrijf Rotterdam. Het programma brengt havenbedrijvigheid, havenstartups en kennisinstellingen bij elkaar. Dat doen we met activiteiten die allemaal draaien om het creëren van nieuwe business ideeën. We toetsen toepassingen aan de markt en versnellen veelbelovende startups. Zo werken we samen toe naar één doel: nieuwe startups met een schaalbaar businessmodel die vanuit de Rotterdamse haven de wereld veroveren. www.portinnovationlab.nl  

HavenLab is de plek waar bedrijven, onderwijs en onderzoek werken aan de uitdagingen uit en van de Rotterdamse haven. We experimenteren en leren met elkaar. Het Open Haven Netwerk, de community van innovatoren uit de Rotterdamse Haven, brengt de challenges in. In het HavenLab lopen diverse projecten zoals de Rotterdam World Port Game en het Rotterdam World Port Dashboard. We maken de Rotterdamse haven zichtbaar en leveren zo onze bijdrage aan een basis voor de samenwerking en innovatie.

HavenLab is de plek waar bedrijven, onderwijs en onderzoek werken aan de uitdagingen uit en van de Rotterdamse haven. We experimenteren en leren met elkaar. Het Open Haven Netwerk, de community van innovatoren uit de Rotterdamse Haven, brengt de challenges in. In het HavenLab lopen diverse projecten zoals de Rotterdam World Port Game en het Rotterdam World Port Dashboard. We maken de Rotterdamse haven zichtbaar en leveren zo onze bijdrage aan een basis voor de samenwerking en innovatie.

 

aanwezigheidsregistratie
 aanwezigheidsregistratie