Humanities Career Event 2020

Leuk dat je interesse hebt in het Humanities Career Event 2020 in Leiden! Hier kun je meer informatie lezen over de workshops en je aanmelden. 

Are you a non-Dutch speaking student? Then you're welcome to join the Campus The Hague Career Event on the same day!

Workshops & Presentaties

Verschillende medewerkers van grote organisaties zoals Jinek, Rijksdienst van Cultureel Erfgoed en Immigratie - en Naturalisatiedienst zullen spreken over hun carrière. Bekijk hier de indeling van de workshops per ronde. Daarnaast kun je deelnemen aan activiteiten zoals een snelle LinkedIn-check,  persoonlijk stylingadvies en het laten maken van een professionele foto.
 

Keynote speaker is Fien Vermeulen, nieuwslezeres bij Qmusic en presentatrice bij verschillende online programma's van onder meer het AD en LindaTV. Als cum laude afgestudeerde Neerlandistiek, vertelt zij over haar studietijd en loopbaan.

Reserveer jouw plek bij de één van de workshops

Lees meer over de inhoud van de workshops en selecteer de workshops van jouw keuze op het aanmeldformulier.  

 

Borrel en activiteiten

Tussen 16:15 en 17:30 is er een borrel en kun je verschillende activiteiten volgen. Laat bijvoorbeeld je LinkedInprofiel checken of loop langs bij de loopbaanadviseurs om je CV op te halen. Er is een stylist aanwezig die kledingadvies kan geven over hoe je je zakelijk én als jezelf kunt kleden. Of laat een nieuwe LinkedIn foto maken door een professionele fotograaf. Maak vooral ook gebruik van de mogelijkheid om te netwerken met de verschillende sprekers van de workshops.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren