Afbeeldingsresultaat voor health holland

 

Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s) kunnen een aanvraag indienen voor Publiek Private Samenwerking (PPS) toeslag.
 
Ben je onderdeel van een onderzoeksorganisatie, MKB of groot bedrijf en op zoek naar co-financiering om een publiek-private samenwerking op te zetten? Kom dan met ons kennis maken op 30 mei in de LSH Hub en ontdek wat het uitvoerende bureau ‘Health~Holland’ van de Topsector Life Sciences & Health voor jou kan betekenen.

www.health-holland.com
 

 

 

Ben je een start up of scale up in de Life Sciences & Health, en op zoek naar een investering?
 
Kom dan met ons kennis maken op 30 mei in de LSH Hub en ontdek wat InnovationQuarter Capital voor jou kan betekenen.

www.innovationquarter.nl


 

kansenvoorwest-logo-middel-3186


Kansen voor West is het samenwerkingsverband van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze acht hebben voor de tweede keer gezamenlijk een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Dit gebeurt door het geven van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

www.kansenvoorwest2.nl 


 

Ben je een ambitieuze starter, bedrijf of onderzoeker? Bezig met innovatieve projecten in de Life Sciences and Health, of zelfs daar buiten? Op zoek naar financiering, subsidies (van WBSO tot H2020, van R&D tot scholing & arbeid), samenwerkingspartners in binnen- of buitenland? Of heb je misschien hulp nodig bij het samenstellen van je business case of andere innovatie vraagstukken?

Kom dan met ons kennis maken op 30 mei in de LSH Hub en ontdek wat PNO Consultants, de grootste subsidie en innovatie dienstverlener van Europa voor jou kan betekenen.

Met kantoren door heel Europa, en specialistische teams gelinkt aan de Topsectoren, ondersteunen wij al meer dan 30 jaar bedrijven als Astellas, Philips en Unilever, maar juist ook kleine start-ups met ons special GrantDaddy programma. Van lobby en het bepalen van de agenda van de Europese Commissie, tot het aanvragen van een WBSO voor een eenpitter met ons in samenwerking met RVO ontwikkelde programma, wij regelen het!
 
www.pnoconsultants.nl

 


Innovatie en ondernemerschap zijn belangrijke ‘drivers’ om de Gezondheidszorg ook in de toekomst van hoge kwaliteit, betaalbaar en toegankelijk te houden. Als coöperatieve bank midden in de stad en samenleving met een focus op Zorg wil de Rabobank graag een bijdrage leveren. Dat kan zijn met een financiering, in contact brengen met investeerders in ons netwerk of een combinatie daarvan.
 
www.rabobank.nl

 

Afbeeldingsresultaat voor RVO

Ben je een onderzoeker of een innovatieve ondernemer mét internationale ambities binnen het LSH domein (óf daarbuiten) én ben je op zoek naar subsidie? Kom dan kennis maken met team van Internationaal Innoveren van de  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Wij kunnen met je sparren over de subsidie mogelijkheden binnen het Horizon 2020 en Eurostars-programma voor jouw project ideeën.

www.rvo.nl

 Ben je een start up in de Life Sciences? Bezig met het bereiken van proof of concept van jouw technologie? Op zoek naar kapitaal en/of strategische begeleiding?

Kom dan met ons kennis maken op 30 mei in de LSH Hub en ontdek wat Swanbridge Capital voor jou kan betekenen!
 
www.swanbridgecapital.nl

 

Ben je een ambitieuze ondernemer? Bezig met een startend of snel groeiend bedrijf in de LSH industrie? Op zoek naar financiering maar daarnaast ook een stuk marketing voor je concept plus extern netwerk?

Kom dan met ons kennis maken op 30 mei in de LSH Hub en ontdek wat Symbid voor jou kan betekenen.

www.symbid.com

 

Ben je een startup in de proof-of-concept fase en op zoek naar een investering? Kom dan kennis maken met UNIIQ op 30 mei in de LSH hub, en ontdek wat UNIIQ voor je kan betekenen.

www.uniiq.nl

 

 

 

De Europese commissie financiert tot een bedrag van €2.5M de meest innovatieve MKB bedrijven via het zogenaamde SME-instrument. Dit is 'gratis' geld voor het bedrijfsleven: het is geen lening en ook geen eigen vermogen. Er hoeft dus niets te worden terugbetaald, en ook alle aandelen blijven van jou. Te mooi om waar te zijn? Welnee!
 
Rotterdam heeft zich tot doel gesteld om het aantal winnende Rotterdamse MKBers voor deze financiering drastisch te verhogen. Daarvoor is het GetFunded010 initiatief opgezet, samen met VanPaz consultants, RVO, Rotterdam Partners en Innovation Quarter. Samen met VanPaz – in de laatste ronde verantwoordelijk voor meer dan 1/3 van de winnende aanvragen in Nederland! – en RVO willen we een serie excellente aanvragen produceren. Deelname is gratis!

www.rotterdam.nl/getfunded010
www.vanpaz.com