SPREKERS

 

Martin van Rijn is sinds 5 november 2012 staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Rutte II. Hij is verantwoordelijk voor de care en het sociale domein van de zorg. Hij was van 2008 tot 2012 voorzitter van de raad van bestuur van coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM.

 

Else Bos is sinds 2013 Chief Executive Officer van coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Else Bos werkt sinds 2002 bij PGGM, waar zij eerder de functies CEO Investments en Chief Institutional Business bekleedde. Een van de onderwerpen van de Maatschappelijke Agenda van PGGM is Gezond ouder worden. Als onderdeel van dit thema ondersteunt PGGM actief de ontwikkeling van de Health Impact Bond.

 

Eric van der Burg is sinds 2010 namens de VVD wethouder in Amsterdam. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuilles Zorg en Welzijn, Ouderen en Sport en Recreatie. In zijn eerste termijn als wethouder nam Van der Burg het initiatief voor de succesvolle aanpak van overgewicht bij kinderen. 

 

Mila Lukic

werkt bij het in Londen gevestigde Bridges Ventures en is daar onderdeel van het Bridges’ Social Sector Funds team en focust zich op Social Impact Bond investeringen. In die hoedanigheid was Lukic betrokken bij het tot stand brengen van de eerste op zorg gerichte impact bond in Groot Brittannië.

 

Sadik Harchaoui is jurist en werkte als officier van justitie in Zwolle-Lelystad. Tussen 2003 en 2013 was hij voorzitter van kennisinstituut Forum. Tussen 2005 en eind 2014 was hij tevens voorzitter van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO), een adviesorgaan van het kabinet en de Staten-Generaal over participatie en sociale stabiliteit. Sinds medio 2013 geeft hij leiding aan Stichting Society impact. 

 

Frido Kraanen iis directeur Coöperatie en Duurzaamheid bij PGGM. Frido werkt sinds 2008 bij PGGM en is verantwoordelijk voor het coöperatieve in PGGM's ondernemen, duurzaamheid en de maatschappelijke agenda. Met deze agenda wordt bijgedragen vanuit onze competenties en netwerk aan belangrijke vraagstukken in de samenleving.

  DAGVOORZITTER
 

Lucella Carasso is presentator van het radioprogramma Met het Oog op Morgen en werkt als presentatietrainer bij de NOS. Daarvoor werkte zij bij de NOS als politiek verslaggever en presenteerde zij jarenlang het Radio 1 Journaal. Lucella studeerde Bestuurskunde in Leiden.

 

WORKSHOPS - inleiders* en moderators

 

 

 

       

 

 

 

 

registratiesysteem
 registratiesysteem