HortiTalent 2024​

13-jun-2024 | GreenTech Amsterdam

Op 13 juni bruist de RAI Amsterdam van innovatie tijdens de GreenTech, dé beurs voor tuinbouwtechnologie en innovatie. Studenten van MBO, HBO en WO zijn die dag van harte welkom bij HortiTalent, georganiseerd door AVAG in samenwerking met de RAI.

HortiTalent is een speciaal programma voor studenten op MBO, HBO en WO niveau. We willen jou kennis laten maken met de vele mogelijkheden die de tuinbouwsector te bieden heeft. In Nederland is de tuinbouwsector een wereldwijde koploper die blijft groeien, wat betekent dat er volop carrièremogelijkheden zijn.

Waarom HortiTalent?

  • Ontdek de wereld van de tuinbouwtechniek: Maak kennis met de wereld van de Nederlandse tuinbouwtechniek, een sector die wereldwijd vooroploopt en volop groeit.

  • Maak kennis met topbedrijven: Ontmoet tal van innovatieve bedrijven en leer over de diverse carrièremogelijkheden die de sector te bieden heeft.

  • Ontmoet professionals: Kom op de beursvloer in contact met de professionals uit de sector.

  • Verken de mogelijkheden: Ontdek welke stages, banen of onderzoeksopdrachten er mogelijk zijn in deze sector. 

Enthousiast geworden?

Ben jij een ambitieuze student en wil jij meer weten over greenhouse technology? Dan is HortiTalent dé kans voor jou om deze boeiende wereld te ontdekken! Meld je snel aan!

Maak kennis met de toekomst

In 2050 is de wereldbevolking met 2.2 miljard mensen gestegen. Ook neemt de welvaart toe. De wereldwijde vraag naar veilig en duurzaam voedsel zal hierdoor explosief stijgen. Terwijl de beschikbare oppervlakte voor land- en tuinbouw afneemt. Dit vraagt om innovatieve oplossingen.

De Nederlandse glastuinbouw is een wereldspeler op dit gebied. Op de GreenTech maak je kennis met hightech oplossingen zoals robotics/AI, vertical farming, crops, sustainable water & energy solutions en Greenhouse technology. Zo ontdek je hoe de glastuinbouw van de toekomst er uit kan zien.

Uitgelichte sprekers

Programma

RAI Amsterdam

GreenTech Amsterdam

Europaplein 24 | 1078 GZ Amsterdam

Meer informatie over de GreenTech vind je op:

https://www.greentech.nl/

Powered by
event registration made easy
 event registration made easy