Nationaal Digitaal Houtbouwcongres 2020
donderdag 1 oktober 2020, 13.00 - 16.00 uur


De Nederlandse woningbouw staat voor enorme uitdagingen. Houtbouw, in houtskeletbouw of met kruislaaghout, vormt tenminste een deel van de oplossing. Met hout kan snel, schoon, stikstofuitstootarm en duurzaam gebouwd worden. En hout haalt CO2 uit de lucht en slaat het in zich op. En hout hergroeit na de oogst. Hout dus.

Online congres

Het Houtblad organiseert, in samenwerking met Snitker/Borst architecten, een online congres over grootschalige woningbouw in hout. Nadrukkelijk gericht op beleidsmedewerkers en management van overheden en corporaties, maar ook interessant voor iedereen met interesse in deze steeds populairder wordende manier van bouwen. Direct aanmelden kan hier.

Kennissessies en interactie

Deze middag zal bestaan uit een aantal plenaire sessies en een groot aantal parallelsessies. Daarnaast kunt u andere deelnemers (virtueel) ontmoeten en spreken en is het mogelijk een digitaal bezoek brengen aan de stands van de sponsoren. Alle sessies worden maar één keer gegeven. Voor deelnemers is het wel mogelijk de sessies terug te kijken. Bekijk hier het hele programma.

Sprekers

Sprekers zijn onder andere Leen Borst (Snitker-Borst architecten), Andrew Waugh (Waugh Thistleton Architects), Jan van Andel (woningcorporatie Woontij), Bjarne Mastenbroek (SeARCH Architect), Hubert Kuijpers (Pieters Bouwtechniek), Daan Bruggink (ORGA architect) en Elisabeth ter Borg (woningcorporatie Fien Wonen).

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren