Hieronder vinden jullie het aanmeldformulier voor de HP-days van 17 t/m 21 februari. Aanwezigheid tijdens deze week is verplicht, wil je svp goed opletten dat je alle onderdelen invult?

 

Gebruik hieronder je studenten e-mailadres

Gedurende de dagen ga je aan een case van één van onze Kenniscentra (KC) werken. Hieronder krijg je de mogelijkheid om je voorkeur voor een opdrachtgever aan te geven. Let op! Dit is geen garantie.

 

Opdrachtgevers:

1. Team Phiddipides, Centre of Expertise RDM 

Phidippides bouwt al sinds de oprichting in 2007 aan het meest duurzame voertuig van Europa.

Het team bestaat uit 29 enthousiaste studenten die verder willen kijken dan alleen hun opleiding. Door mee te doen aan de Shell Eco-marathon verbreden de studenten hun visie, niet alleen op het Automotive-gebied, maar ook op het gehele proces van concept tot realisatie. Meer informatie? Zie de volgende link.

http://phidippides.eu/en/

 

2. KC Business Innovation - lector dr. A. de Wild

Het bedrijventerrein Spaanse Polder is het grootste aaneengesloten droge bedrijventerrein van Noordwest-Europa en herbergt circa 1.000 bedrijven. Lector dr. A. de Wild zet met gemeente Rotterdam en een team onder leiding van een stadsmarinier in op o.a. het verbeteren van de veiligheid met als doel criminele ondermijning te voorkomen. Meer informatie? Zie de volgende link.

https://www.hogeschoolrotterdam.nl/onderzoek/projecten-en-publicaties/business-innovation/Entrepreneurial-economy/bedrijventerreinprofiel-spaanse-polder/project/#flex

 

3. KC Zorginnovatie - Linda van der Windt

Kenniscentrum Zorginnovatie draagt met circa 135 medewerkers bij aan de praktijk van de gezondheidszorg. Het kenniscentrum onderzoekt innovaties in en mét de praktijk. Lectoren en onderzoekers werken hierbij samen met de toekomstige professionals, met jou! Deze kennis helpt bij het oplossen van vraagstukken in de praktijk, is inspirerend voor studenten en relevant voor het toetsen en bouwen van theorieën. Meer informatie? Zie de volgende link.

https://www.hogeschoolrotterdam.nl/onderzoek/kenniscentra/zorginnovatie/over-het-kenniscentrum/

 

4. KC Business Innovation - lector dr. A. Yang

Het nieuwe lectoraat Digital Business onderzoekt de kansen en barrières bij mkb bedrijven voor het digitaliseren van alle aspecten van hun organisatie, met specifieke aandacht voor interne processen. Doel van het lectoraat is om kennis te ontwikkelen die mkb-bedrijven helpt optimaal gebruik te maken van informatietechnologie, om zo bij te dragen aan hun digitale transformatie en duurzame groei.

Meer informatie? Zie de volgende link.

 https://www.hogeschoolrotterdam.nl/onderzoek/lectoren/business-innovation/lectoren/annie-yang/

Klik op de link hieronder om het voorlopige programma in te zien (download het bestand als je hem ook na het afronden van dit formulier nog wil inzien). Let op! Wijzigingen voorbehouden.

 

Programma