Kom, kijk, doe en verwonder je!

ASML, chipmachinefabrikant uit Veldhoven, produceert complexe machines die chipproducenten zoals Intel, Samsung en TSMC inzetten bij de productie van microchips. De afgelopen jaren zijn chips steeds sneller, kleiner, slimmer, energiezuiniger en beter betaalbaar geworden. Het  onderzoek en de medewerkers van ASML hebben een belangrijke bijdrage aan deze vooruitgang geleverd.

ASML heeft meer dan 19.000 medewerkers wereldwijd, waarvan 11.000 in ons hoofdkantoor in Veldhoven.

 

Máxima Medisch Centrum (MMC) is een topklinisch ziekenhuis met twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Onze medewerkers en medisch specialisten dragen dagelijks bij aan het gezonder maken én houden van mensen. We hebben een topfunctie op het gebied van geboortezorg, de behandeling van kanker en revalidatie voor chronisch zieken.
Door onderzoek, opleiding en innovatie brengen we onze zorg op een steeds hoger niveau. Met de Health Innovation Campus op ons terrein bieden we dichtbij het ziekenhuis een broedplaats voor vernieuwing van de zorg. MMC is lid van mProve, een initiatief van vijf STZ-ziekenhuizen om de zorg dagelijks merkbaar te verbeteren.

 

ASML en Maxima Medisch Centrum hebben hun krachten gebundeld en organiseren tijdens de HTOR een exclusief programma waarin bezoekers die nog niet (goed) bekend zijn met de wereld van MMC en ASML, deze wereld kunnen leren kennen. 

Wat is het verhaal achter twee van de grootste werkgevers uit de regio? Op het eerste gezicht delen ze niet zoveel overeenkomsten en zijn het enkel buren. Maar tijdens het veelzijdige en interactieve programma zal duidelijk worden dat ze meer met elkaar te maken hebben dan verwacht.

 

Weet jij hoe het zit met reken- en denkkracht van chips? En hoe chips een belangrijke bijdrage leveren aan de voortgang van de toepassingen in de zorg? Welk effect heeft de ontwikkeling van de chip op bijvoorbeeld röntgen en MRI toepassingen? Hoe leren artsen eigenlijk opereren? Wat doen robots in de zorg?

 

Voor dit unieke bezoek is inschrijving verplicht!

 

Het programma vindt plaats in de ASML Plaza op de ASML campus. Het programma bestaat uit diverse thema’s waarin technologie en health centraal staan.

  • Tell: kom luisteren naar sprekers die je meenemen in de toekomst
  • Do:  de plaza is ingericht met activiteiten met een hoog doe-gehalte om zelf techniek te ervaren. 
  • Explore: Ontdek ASML door het bijwonen van een van de tours: bijvoorbeeld naar het ASML Experience center, ronde langs de cleanroom of een bezoekje naar het hoogste gebouw in de omgeving.

 

Zonder ticket krijg je geen toegang tot dit evenement. Je kunt je aanmelden door links op deze pagina op 'aanmelden' te klikken, waarbij je kan kiezen voor het ochtendprogramma (10:00 - 12:30 uur) of voor het middagprogramma (13:30 - 16:00 uur). Vergeet ook niet een tour te boeken!

 

We kijken er naar uit je te verwelkomen!

 

formulier voor congres
 formulier voor congres