Lustrum HUDITO 85 jaar

Lustrum HUDITO 85 jaar

Op 29 september 2014 zal het 85 jaar geleden zijn dat HUDITO werd opgericht. Dat gaan we vieren op 17 en 18 oktober en daar mag je niet bij ontbreken!

De Lustrumcommissie heeft een ambitieus programma samengesteld, dat begint voor de huidige Hudito-leden op vrijdag 17 oktober met een ‘glow in the dark’ toernooi en een feest voor de oudere jeugd.

Op zaterdag 18 oktober staat het programma vanaf 13:00 uur in het teken van de reünisten. We zouden het erg leuk vinden om onze oud-leden terug te zien op Hudito. Heeft iedereen bijvoorbeeld het nieuwe clubhuis en het prachtige waterveld al gezien? Dat veld is vlak voor het WK aangelegd en o.a. gebruikt voor de trainingen van de Koreaanse nationale ploegen en voor oefenwedstrijden van het Nederlandse damesteam.

Natuurlijk zullen er ook wedstrijden worden gespeeld. Om 13:00 uur bijvoorbeeld strijden de twee beste G-hockeyteams van de wereld tegen elkaar. Dit mag je natuurlijk niet missen! Daarna zal op veld 1 – van ongekende hoogte - een foto worden gemaakt van alle aanwezigen.

De borrel en het avondeten gaan vlekkeloos in elkaar over. Op het plein voor het clubhuis zijn verschillende foodtrucks te vinden, waar je heerlijk eten kunt krijgen. Betaling van drankjes en eten gebeurt met munten die ter plaatse kunnen worden gekocht (zowel contant als met pin).

Op zaterdagavond is er een feest in het clubhuis, met o.a. de bekende Delftse band Doggy Bag.

We hopen je zaterdag 18 oktober vanaf 13:00 uur te kunnen begroeten. Je kunt je aanmelden via deze website.

Ter dekking van de kosten betalen alle bezoekers bij de entree van het complex 10 euro voor een armbandje, dat ook wordt gebruikt voor de wettelijke leeftijdscontrole bij alcoholconsumptie.

Op de website www.hudito.nl kan je het volledige lustrumprogramma bekijken. Er is ook een Facebook pagina van het lustrum: https://www.facebook.com/huditolustrum

We hopen dat veel oud-leden op 18 oktober de weg weten te vinden naar Hudito!

 

Meld je nu aan!

evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging