Uitnodiging

Op 31 maart zal de master Management en Innovatie de derde masterclass van dit jaar verzorgen die wij namens de gezamenlijke masters vanuit het Museumpark organiseren.

We komen er steeds meer achter dat onze traditionele wijze van organiseren niet meer toereikend is voor de snel veranderende omgeving waarin onze organisaties moeten opereren. De gebruikelijke stuurmechanismen van "Control", "Contract", "Constraint" en "Compliance" verschaffen ons niet alleen onvoldoende zekerheid, ze belemmeren onze organisaties zelfs. Tijd om op zoek te gaan naar andere vormen van organiseren. Organisatievormen die wendbaar blijven in toenemende complexiteit. Organisatievormen die bevorderlijk zijn voor alle belanghebbenden, van aandeelhouders, medewerkers en klanten tot aan de maatschappij en zelfs de Aarde als geheel. De natuur als spiegel voor organisaties.

Spreker is Eric de Blok : https://www.natuurvisie.nu/eric-de-blok

We nodigen je van harte deel te nemen aan deze masterclass. De masterclass kun je bijwonen op Hogeschool Rotterdam of volgen via een livestream.

Datum :      donderdag 31 maart 2022
Aanvang :  19.00 uur, einde ca 20.30 uur
Locatie :     Symposiumzaal, Hogeschool Rotterdam Museumpark
                    (75 plaatsen beschikbaar)
                    Zaal open om 18.30 uur.

Live stream : hyperlink beschikbaar enkele dagen voorafgaand aan de masterclass.

  • U kunt zich via onderstaande button aanmelden opgeven voor deze masterclass.
  • Er zijn  geen kosten verbonden aan deze masterclass, beide opties.
  • Deze masterclass wordt opgenomen voor intern gebruik. Wil je niet in beeld, dan verzoeken wij je camera uit te zetten (live stream).

We kijken uit naar jullie aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,

namens het team van de master Management en innovatie,
Mieke Lambregts