UITNODIGING
Stage & Carrière event 'Get Connected' 2018
Donderdag 1 februari 2018 | Hogeschool Rotterdam | Locatie: Kralingse Zoom
 
Geachte relatie,
Het Instituut voor Financieel Management (IFM) van Hogeschool Rotterdam organiseert op donderdag 1 februari 2018 de zesde editie van het Stage & Carrière Event ‘Get Connected’.
Tijdens het Stage & Carrière event staat de beroepsoriëntatie van de student centraal. Deze dag biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de tweedejaarsstudenten van de verschillende financiële opleidingen van IFM. De volgende opleidingen zijn tijdens het Stage & Carrière event vertegenwoordigd:
  •  Accountancy
  •  Bedrijfseconomie
  •  Financial Services Management
  •  Fiscaal Recht en Economie
Het Stage & Carrière event staat wederom in het teken van ‘Get Connected’. Op deze dag draait het namelijk om verbinden, samenwerken en netwerken. Studenten kunnen tijdens dit event verschillende workshops volgen en deelnemen aan de netwerkvloer om met uw organisatie kennis te maken.
Naast het vinden van de juiste student voor uw stageopdracht is het event ook een mooie kans om kennis te maken met andere aanwezige bedrijven.
Het programma ziet er als volgt uit:
09.30-10.00 uur Inloop studenten
10.00-10.15 uur Opening (alleen voor studenten)
10.15-10.30 uur Verplaatsen naar de eerste ronde
10.30.11.15 uur Ronde 1: Netwerken/ workshops
11.15-11.30 uur Verplaatsen naar de tweede ronde
11.30-12.15 uur Ronde 2: Netwerken/ workshops
12.15-12.30 uur Verplaatsen naar de beroepsinhoudelijke masterclass
12.30-13.15 uur Beroepsinhoudelijke masterclass per opleiding
Netwerkvloer
De netwerkvloer biedt u de gelegenheid om in contact te komen met tweedejaarsstudenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het derde jaar van hun studie. De studenten  van de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht en Economie zullen veelal per september 2018 of anders per februari 2019 starten met hun stage. Voor de opleiding Financial Services Management geldt alleen de stageperiode per september 2018. In de bijgevoegde stage- en afstudeerbrochure vindt u de eisen en procedure voor een meewerkstage.  
Stagenorm Financial Services Management (FSM):
Volledigheidshalve willen wij u erop attenderen dat de studenten van de opleiding FSM tijdens het Stage & Carrière event nog niet weten of zij aan de stagenorm voldoen. De stagenorm zal bij deze opleiding rond april/ mei bekend zijn.
Dit kan betekenen dat de FSM studenten op de netwerkvloer alvast kennis willen maken, zich willen oriënteren en informeren over de stagemogelijkheden.
Deelnemen aan het Stage & Carrière event?
Voor u zijn er géén kosten aan verbonden. Het enige wat van belang is, is dat u binnen bovenstaande stageperiode(s) minimaal één stageplaats kunt aanbieden. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met de vraag om het bijgesloten format voor de stagevacature(s) te retourneren.
Tot vrijdag 12 januari 2018 kunt u zich aanmelden! U kunt uw deelname bevestigen via de onderstaande button.
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Bureau Externe Betrekkingen van het Instituut voor Financieel Management (IFM).
 
Met vriendelijke groet,
Esther Karreman
Lindsey Kartodimedjo
 
Bureau Externe Betrekkingen IFM
Hogeschool Rotterdam
 
BEVESTIG HIER UW DEELNAME
of klik hier om u direct af te melden
attachments
Stage en afstuderen.pdf