Energietransitie seminar 2019

Energietransitie seminar 2019

Seminar energietransitie
voor de industrie

Als ingenieursbureau in de techniek en industrie is de energietransitie de laatste jaren, maar vooral in de toekomst een speerpunt. Het omschakelen van een milieubelastende energiebron naar een energievoorziening waarbij minder CO2 wordt uitgestoten is daarbij belangrijk. Zonder dat daarbij de energievoorziening in gevaar komt. Vóór 2030 is dit een opgave voor ons allemaal. Overheden, industrie en particulieren iedereen draagt hier uiteindelijk een steentje aan bij.


Wat gebeurt er nu op de wereldmarkt van energie en wat is de toekomstvisie van onze opwekkers en netwerkbedrijven. Hoe kijken onze klanten (vaak grootverbruikers) tegen de energietransitie aan en wat betekent de energietransitie voor uw organisatie? Als IA Groep hebben we vijf sprekers, van netwerkbeheerder tot voedingsmiddelenproducent, bereid gevonden om open en eerlijk te spreken over hun toekomstplannen.

Wanneer
Donderdag 17 oktober 2019
 
Locatie
Duiven


Programma
De inloop start om 13:30, het programma start om 14:00. Bekijk hier het gehele programma.

Met vriendelijke groeten,

IA Groep, Feenstra Adviseurs en Factor Architecten

 

*Met deze aanmelding geef je toestemming dat je persoonsgegevens in het e-mailbestand van de IA Groep worden opgenomen en gebruikt worden om je op de hoogte te houden over de bijeenkomst en andere evenementen van de IA Groep. Heb je hier bezwaar tegen, stuur dan een e-mail naar communicatie@iagroep.com.


 

registratie congres formulier bouw
 registratie congres formulier bouw