I AM THE FUTURE

De wereld verandert razendsnel en assetmanagement moet mee. Het gaat niet meer alleen om goed beheren en verstandig investeren, tegenwoordig zijn ontwikkelingen als Internet of Things, circulaire economie en samenwerken in netwerken minstens zo belangrijk. Zowel in de publieke als in de private sector vraagt dat om een omslag in denken en doen.

Verken de toekomst
Tijdens het congres I AM THE FUTURE op 12 oktober verkennen we de toekomst van assetmanagement. We zoomen in op kansen en hoe die te benutten. Zodat je de meeste waarde uit je assets haalt en je jezelf en je assetmanagementorganisatie professionaliseert.

Voor wie
Het programma van I AM THE FUTURE is toegesneden op directieleden, managers en professionals van organisaties die te maken hebben met assetmanagement: het realiseren en beheren van kapitaalgoederen. Dit kunnen zowel rechtstreeks betrokken partijen zijn vanuit overheid of de private sector (eigenaren en beheerders van infrastructuren, fabrieken, vastgoed of andere kapitaalgoederen), als aannemers, ingenieursbureaus, onderzoeksbureaus, adviesbureaus, certificerende instellingen en toezichthouders. Zowel leden van AssetManagement Nederland als niet-leden.

Meld je nu aan
Kom donderdag 12 oktober naar het 2e jaarcongres van AssetManagement Nederland dit keer bij TenneT in Arnhem. Een dag met veel interactie, innovatie en inspiratie.  

Mis het niet! Meld je vandaag al aan want vol = vol!

Kosten
Voor aangesloten organisaties van AssetManagement Nederland is deelname gratis (voor 2 personen). De bijdrage voor niet-leden is € 299,- (excl. 21% btw). Lid worden? Lees de voorwaarden.

Kennisplatform AMNL
AssetManagement Nederland is het samenwerkingsverband voor en door assetmanagementprofessionals uit verschillende sectoren. Puur op assetmanagement en niet als bijzaak. AssetManagement Nederland wil dan ook de maatschappelijk erkende autoriteit voor assetmanagement in Nederland zijn. The place-to-be voor assetmanagementprofessionals met een duurzame kijk op kennisontwikkeling en -verspreiding vanuit meerdere sectoren.

Het jaarcongres I AM THE FUTURE wordt georganiseerd door AssetManagement Nederland (AMNL). Een samenwerkingsverband voor en door assetmanagement professionals. AMNL is een initiatief van Enexis, DIfAM, TenneT, Schiphol, Arcadis, RBCIF en provincie Noord-Holland. Op dit moment zijn ruim 40 organisaties bij het kennisplatform aangesloten. Kijk voor meer informatie op de website

Met vriendelijke groet,
AssetManagement Nederland