I AM THE FUTURE

De wereld verandert razendsnel en assetmanagement moet mee. Het gaat niet meer alleen om goed beheren en verstandig investeren, tegenwoordig zijn ontwikkelingen als Internet of Things, circulaire economie en samenwerken in netwerken minstens zo belangrijk. Zowel in de publieke als in de private sector vraagt dat om een omslag in denken en doen.

Verken de toekomst
Tijdens het congres I AM THE FUTURE op 12 oktober van 10.00 - 16.30 verkennen we de toekomst van assetmanagement. We zoomen in op kansen en hoe die te benutten. Zodat je de meeste waarde uit je assets haalt en je jezelf en je assetmanagementorganisatie professionaliseert. Dagvoorzitters Ferry Visser en Roland Boer staan garant voor een interactieve dag. In de ochtend zullen sprekers van diverse achtergronden hun licht op het thema I AM The Future laten schijnen. Onder andere:

  • Patrick Bossert, bestuurslid van The Institute of Asset Management en associate partner Infrastructure Intelligence Advisory bij EY;
  • Henk Akkermans, professor Supply Chain Management aan de KUB en directeur van World Class Maintenance;
  • Sprekers van TenneT, ProRail en gemeente Rotterdam.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Wat zijn de trends? Hoe om te gaan met assetdata? Wat betekenen de energietransitie en klimaatverandering voor onze infrastructuur?

’s Middags gaan we in acht parallelsessies aan de slag, begeleid door experts van onder andere Asset Resolutions (management game lange termijn assetplanning bij onzekerheid), Arcadis (de Digitale Droom), Copperleaf (value based decision making) en TU Delft (life cycle costing).

Het volledige programma volgt binnenkort.

Voor wie
Het programma van I AM THE FUTURE is toegesneden op directieleden, managers en professionals van organisaties die te maken hebben met assetmanagement: het realiseren en beheren van kapitaalgoederen. Dit kunnen zowel rechtstreeks betrokken partijen zijn vanuit overheid of de private sector (eigenaren en beheerders van infrastructuren, fabrieken, vastgoed of andere kapitaalgoederen), als aannemers, ingenieursbureaus, onderzoeksbureaus, adviesbureaus, certificerende instellingen en toezichthouders. Zowel leden van AssetManagement Nederland als niet-leden.

Meld je nu aan
Kom donderdag 12 oktober naar het 2e jaarcongres van AssetManagement Nederland bij TenneT in Arnhem. Een dag met veel interactie, innovatie en inspiratie.

Mis het niet! Meld je vandaag aan want vol=vol!

Kosten
Voor aangesloten organisaties van AssetManagement Nederland is deelname gratis (voor 2 personen). De bijdrage voor niet-leden is € 299,- (excl. 21% btw). Lid worden? Lees de voorwaarden.

Kennisplatform AMNL
AssetManagement Nederland is het samenwerkingsverband voor en door assetmanagementprofessionals uit verschillende sectoren. Puur op assetmanagement en niet als bijzaak. AssetManagement Nederland wil dan ook de maatschappelijk erkende autoriteit voor assetmanagement in Nederland zijn. The place-to-be voor assetmanagementprofessionals met een duurzame kijk op kennisontwikkeling en -verspreiding vanuit meerdere sectoren.

Het jaarcongres I AM THE FUTURE wordt georganiseerd door AssetManagement Nederland (AMNL). AMNL is een initiatief van Enexis, DIfAM, TenneT, Schiphol, Arcadis, RBCIF en provincie Noord-Holland. Op dit moment zijn ruim 40 organisaties bij het kennisplatform aangesloten. Kijk voor meer informatie op de website.

Met vriendelijke groet,
AssetManagement Nederland