Avondcursus Relaties (Intimate Connection)

Avondcursus Relaties (Intimate Connection)

Avondcursus Relaties (Intimate Connection)

Intimate Connection is de naam van een avondcursus waarin gebruik wordt gemaakt van een methode die afgelopen jaren ontwikkeld is door Leon & Marion.

Deze bijzondere communicatie methode leert je in 3 stappen te openen voor feedback van een ander en dit als een uiting van liefde te ontvangen. Zo wordt elke relatie, iedereen die bereid is jou feedback te geven, een bron van inspiratie voor verdere verbinding, communicatie en samenwerking met iedereen in jouw omgeving.

We kennen allemaal wel dat als we feedback krijgen we dat makkelijk kunnen opvatten als kritiek op onze persoon waardoor vaak onze favoriete verdedigingsmechanismen in werking treden. Hoe dichter we bij iemand staan, hoe intenser dit kan optreden. Dit kan er toe leiden dat je in de relatie steeds voorzichtiger met elkaar wordt, conflicten uit de weg gaat, niet echt meer eerlijk en authentiek durft te zijn, waardoor de relatie vervlakt en je uiteindelijk langzaam uit elkaar drijft...

Inhoud:
In een periode van enkele maanden komen we 6 avonden bij elkaar en krijg je een nieuwe manier van communiceren aangereikt die je thuis en/of op de werkvloer kunt gaan beoefenen... Tijdens de avonden is er gelegenheid te oefenen, tot een diepere realisatie van jouw verlangen te komen in wat jij wilt in de relatie en kun je gecoacht worden op een specifiek thema.

De oefeningen nodigen uit tot een belichaming van de methode die wordt aangereikt. Ook leer je de dynamiek van lichaamstaal, een zeer belangrijk onderdeel in elke communicatie, te lezen en te herkennen.

Ook leer je je door de oefeningen dieper te verbinden met de ander, een spannend en creatief gebied waar de synergie van een relatie tastbaar wordt.

Je bent van harte welkom!

Met hartelijke groet,
Leon Gras & Marion van Overveld

Praktische info
Avondcursus Relaties (Intimate Connection)
Data: 08-06-'15 / 15-06-'15 / 29-06-'15 / 07-09-'15 / 21-09-'15 / 05-10-'15
Tijd: 19.30-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur)
Locatie: Landgoed Venwoude (www.venwoude.nl)
Kosten: 275 euro per persoon
Betaling: door overmaking op IBAN NL52 TRIO 0197984444 t.n.v. L. Gras te Lage Vuursche

Voor meer info over het werk van Leon Gras en Marion van Overveld, klik hier

Aanmelden
Voor aanmelden, klik hier links in het menu op "Aanmelden".

draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware