Online Impact Café 
Donderdag 8 oktober
17.30-19.00 uur

Klik hier om je aan te melden!


Over het thema

Sprekers
Docent: 
Ondernemer:
Student:

Over het Impact Café
BlueCity & Hogeschool Rotterdam organiseren iedere tweede donderdag van de maand het Impact Café, de maandelijkse ontmoeting voor ondernemers, studenten én docenten van alle richtingen van de Hogeschool Rotterdam die iets met circulaire economie doen of daar graag meer over willen weten.

Online Impact Café
De afgelopen periode zijn we bij Hogeschool Rotterdam druk in de weer geweest met het omschakelen naar een online leer-en werkomgeving. Dit doen wij nu ook voor het Impact Café.

Waarom we dit doen
Nederland is circulair in 2050. Althans, dat is het plan, want de huidige samenleving gaat nog op een heel verspillende manier om met grondstoffen. BlueCity is opgericht als circulaire voorbeeldstad voor ondernemers. Gevestigd in een oud zwembad aan de Maas werken meer dan 40 ondernemingen aan een circulaire economie, zoals oesterzwammen gegroeid op koffiedik en zeep van reststromen, zonder palmolie of plastic verpakking. Kom langs voor vragen en antwoorden, en verbind je met stagekansen, afstudeerthema’s of misschien wel je eerste baan. Of gewoon voor wat inspiratie!

Meedoen?
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die een bijdrage willen leveren aan het Impact Café of de organisatie hiervan. Interesse? Stuur dan een mailtje naar bluecity@hr.nl

 

Lees hier het nieuwsbericht over de samenwerking BlueCity x Hogeschool Rotterdam