Informatiesessie "Energy Systems & Sustainable Building Mission to Boston"
28 mei | 12.00 - 14.00 | Locatie: FME Zoetermeer

 

FME en InnovationQuarter bereiden voor najaar 2019 een missie voor naar Boston, omtrent het thema 'Energy Systems & Sustainable Building'. Ben jij een cleantech ondernemer met een innovatieve technologie gerelateerd aan energie systemen of duurzaam bouwen, bijvoorbeeld in de gebouwautomatisering, circulaire bouwmaterialen, installatietechniek, of energieopslagsystemen? En ben je geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële klanten en/of partners aan de Amerikaanse Oostkust? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst!  

Deze missie zou oorspronkelijk van 16 tot 18 april plaats hebben gevonden, maar uiteindelijk is besloten deze uit te stellen naar het najaar (voor meer informatie over de eerdere missie zie hier).  

 

Doel van de informatiesessie

Tijdens deze sessie informeren we graag Nederlandse bedrijven over de kansen en mogelijkheden in Boston en de vorm en inhoud van deze missie. Daarnaast verzamelen we input van geïnteresseerde partijen met het doel om de missie nog beter bij hun wensen aan te laten sluiten. We doen dit door:

  • Een presentatie/briefing te geven over de kansen en het speelveld aan de Oostkust
  • De groep te informeren over ideeën die al op tafel liggen voor de missie en feedback hierop te vragen
  • Het animo voor de missie vast te stellen
  • Overige ideeën en wensen t.a.v. de missie op te halen

 

Er is beperkt ruimte aan tafel, wilt u deelnemen aan de sessie? Meldt u dan aan via de button 'inschrijven' aan de linkerzijde.

 

Details

28 mei, 12.00 - 14.00 (inclusief lunch)
FME, melden bij de receptie
Zilverstraat 69, 2718 RP, Zoetermeer 


 

Voor meer informatie over de sessie kunt u contact opnemen met Anne de Vries (anne.devries@innovationquarter.nl / 06 2254 6065) of Aafke Mak (aafke.mak@fme.nl)

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren