Kosten, reisdetails en voorwaarden

Deelnamekosten voor co-exhibitors op deze collectieve stand bedragen €6000 tot €8000 ex.BTW per bedrijf. Daadwerkelijke kosten hangen o.a. van het definitieve aantal deelnemers af.

Daarnaast werkt InnovationQuarter samen met reisbureau MTS Travel een reis- en verblijfspackage uit voor treinreizen/vluchten en hotelovernachtingen.

 

Data, inclusief reisdagen

Van maandag 3 juni t/m 7 juni 2019. Wij adviseren u maandag 3 juni uiterlijk begin van de middag aan te reizen zodat u uw stand kunt controleren.

 

Kosten

Deze deelnamekosten aan de stand worden in 2 termijnen door InnovationQuarter aan u gefactureerd:

1. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor een commitment fee à €2.500,- ex.BTW. Let op: uw inschrijving is pas definitief wanneer deze betaling binnen is.
2. De rest van de deelnamekosten à €3.500- 5.500,- ex.BTW factureren we na afloop.

 

Kosten voor reis (trein of vluchten) en hotel bedragen - afhankelijk van moment van boeking - naar schatting €1.000 - €1.350,- p.p. en worden indien u gebruikmaakt van ons reis- en verblijfspackage door MTS Travel aan u gefactureerd.

 

Out-of-pocket kosten en andere persoonlijke kosten tijdens de beurs zijn voor uw eigen rekening.

 

Voorwaarden

Voorlopig wordt dit pakket alleen aangeboden aan deelnemers aan de collectieve Holland Stand op Infosecurity 2019.
InnovationQuarter behoudt zich het recht voor de Holland Stand te annuleren in geval van te weinig aanmeldingen en/of om individuele bedrijven uit te sluiten van deelname wanneer deze onvoldoende binnen het beoogde profiel passen. Op 30 november zal duidelijk zijn of de collectieve deelname aan de Infosecurity 2019 doorgaat. In geval van annulering worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

 

Hotel en vervoer

Via reisbureau MTS Travel kunt u een reis- en verblijfspackage boeken voor vluchten en hotelovernachtigingen. Wij gaan ervoor om de deelnemers van de stand zoveel mogelijk bij elkaar in één hotel te plaatsen. Het hotel van onze keuze is Novotel London West. Mocht dit hotel niet aan uw wensen voldoen dan kan MTS Travel desgewenst alternatieven aandragen.

Wij stellen iedereen graag in staat de treinreis (of vlucht) van zijn/haar voorkeur te nemen, of eventueel op eigen gelegenheid aan te reizen. MTS Travel zal de tickets desgewenst voor u boeken. Zelf boeken van hotel en/of reis is ook een mogelijkheid.

Let op: Omdat InnovationQuarter duurzaamheid belangrijk vindt stimuleren wij ondernemers om met de trein i.p.v. het vliegtuig te reizen. Ondernemers die een retour treinreis naar London boeken via MTS Travel krijgen daarom €50,- korting op de deelnemersfee.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren