Inhouselunch traineeship

16 januari

 

Heb je je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je breed ontwikkelen en werken aan projecten die er echt toe doen? Kies dan voor het traineeship bij Rijkswaterstaat. Elk jaar gaan zo’n 30 trainees je voor met een traineeship in de richting techniek, inkoop of ICT.

Bepaal je eigen weg

Het traineeship bij Rijkswaterstaat duurt 1,5 jaar en is bedoeld voor young professionals met een studie in (civiele) techniek, ICT, inkoop, water- of verkeersmanagement of duurzaamheid en milieu. Je kiest je eigen weg: ga je voor een breed programma met opdrachten in verschillende disciplines, of specialiseer je je binnen je eigen vakgebied: de keuze is aan jou. Ieder half jaar werk je aan een opdracht op een andere plek: van smart mobility tot contractbeheer, innovatie of technisch projectmanagement. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op en kun je goed ontdekken wat bij jou past.
 
De lunch

Heb je interesse in het traineeship van Rijkswaterstaat maar heb je toch eerst nog wat vragen? Lunch met ons mee op 16 januari 2020!

Maak kennis met verschillende collega’s van Rijkswaterstaat en ontdek wat het traineeship inhoudt. Na de lunch gaan we aan de slag met een korte case, zodat je een idee krijgt van wat werken bij Rijkswaterstaat betekent!
 
Ook zal er een opdrachtenmarkt plaatsvinden zodat je je kan orienteren op de verschillende mogelijkheden en opdrachten die er zullen zijn met het traineeship.
 
Heb je nog vragen of opmerkingen over dit evenement? Stuur gerust een mailtje naar campus@rws.nl.
 
 
 
 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren