Beste heer/mevrouw,De minor Inkoopmanagement van Hogeschool Rotterdam organiseert op donderdag 2 februari 2017 het Rotterdamse Inkoopseminar 2017!
Het seminar is de inhoudelijke en uiteraard feestelijke afsluiting van de minor, speciaal voor gastdocenten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners, alumni, studenten en geïnteresseerden uit het werkveld. Wij nodigen je graag uit voor dit event!

Thema: Ketensamenwerking & Big Data    

Nieuwe kansen en mogelijkheden voor uw inkoopagenda

Programma

Gastsprekers zijn Marcel Noordhuis, partner van Rijnconsult Real Estate en Elliott Thijssen, partner van Significant en Inkopenvoor.
Marcel vertelt hoe ketensamenwerking een reductie van 5-35% aan faalkosten in de bouw op kan leveren! Elliott zal laten zien hoe de wereld aan het veranderen is onder invloed van Big Data. Hoe zal de inkoopfunctie daar op inspelen? Dagvoorzitter voor deze middag is Marleen Baars, CPO van Stedin. Aansluitend is er een netwerkborrel. Bekijk hier het programma.

Aanmelding

Deelname is gratis. Bekijk alle informatie en meld je aan via de Inkoopseminar event-site of meld je direct aan via onderstaande blauwe button.

Met vriendelijke groet,

Docententeam Minor Inkoopmanagement

Hogeschool Rotterdam


 

Klik hier om uw aanmelding door te geven
of klik hier om u direct af te melden