Beste heer/mevrouw,

De minor Inkoopmanagement van Hogeschool Rotterdam organiseert op donderdag 1 februari 2018 het Rotterdamse Inkoopseminar!Het seminar is de inhoudelijke en uiteraard feestelijke afsluiting van de minor, speciaal voor gastdocenten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners, alumni, studenten en belangstellenden uit het werkveld. Wij nodigen je graag uit voor dit event!

Onze wereld verandert met zevenmijls passen. Globalisering, big data, klimaatverandering, duurzame groei (?), vergaande integratie van inkoop in business processen. Redenen genoeg om stil te staan bij het thema van dit jaar:

‘Wat is de houdbaarheidsdatum van ‘inkoop’? Nuttig of overbodig in 2030?

 

Programma

Als gastspreker zal prof.dr. Arjan van Weele zijn visie geven op dit vraagstuk. Tweede gastspreker is Luc Kikkert, Royal Auping BV en Stichting KiEMT.

Dagvoorzitter voor deze middag is Fleur Breukel, Procurement Manager van Deloitte. Aansluitend is er een netwerkborrel. Bekijk hier het programma.

 

Aanmelding

Deelname is gratis. Bekijk alle informatie en meld je aan via de Inkoopseminar event-site of meld je direct aan via onderstaande blauwe button.

Met vriendelijke groet, 

Docententeam Minor Inkoopmanagement

Hans Bruijstens                      Cees Ketting

Rob Martens                           Rob Overgaag

Annemarie Siemons                Leo Stoelinga

Eleonora VermeulenHogeschool Rotterdam

Klik hier om uw aanmelding door te geven
of klik hier om u direct af te melden